från mig till er....

...en riktigt god jul! många JULKRAMAR! :D

jullov.

Vilken urusel uppdatering, ni får ursäkta mig! Därför kommer lite allt möjligt nu.

Idag har jag gått på jullov, skönt. Tre veckor ledigt! Fast ska jobba lite och har lite annat och fixa också, men fortfarande ingen skola. Skönt! Här kommer lite blandade bilder från senaste veckorna.


innan vi skulle lussa, lite less?

Richard var inte på topp verkade det som..

En dag åkte vi pulka, det var minus 20 grader.. Galna!

Fryset hår och röda kinder var en självklarhet. (måste tillägga att jag varit ute längre än Becci. haha)

Ganen är klädd, julstämning!

Julfest med klassen - min fina julklapp som jag fick!

Det har snöat och snöat, så jag tror att det räcker för att vara kvar hela året. hahaha!

Kola, knäck, chokladgrejs och lussekatter har bakats, mycket gott!

LUCIA

Natten spenderades med mycket trevliga människor på Voxnadalens Gymnasium i Edsbyn. haha. Shit vad trött vi var när vi skulle lussa för hela skolan, jag trodde jag skulle svimma typ, med alla ljus och grejer. Men vi klarade oss fint. Kom hem så jag somnade vid 10 och nu är jag vaken igen, kan ju inte vända helt på dygnet, skulle vara så jobbigt. Ska även på kalas ikväll hos kusin, så man måste ju duscha och fräscha till sig. Jag har iaf halt en rolig natt, huvudsaken det! Hoppas ni fick en bra start på veckan med luciafirande och allt! Puss'

Snodde en bild från skolans hemsida. Fina va? :)


Luciavaka

Helgen har spenderats med mycket trevliga människor. I fredags var det luciakröning och sen kom alla hit, och igår var det "jul och nobelfest" vilket vad mycket trevligt. Ikväll ska jag iväg på café runt sju, sen blir det till att dra sig till skolan för att spendera natten där. Vi ska vaka. Ojoj, vad trött jag kommer vara i veckan, kommer ju inte hinna ta igen mig liksom. haha. Jaja.

Imorn är det lucia, och inatt blir det övning för fulla muggar. Vi kanske inte är världens bästa luciatåg sångmässigt, men jag tror vi ser fina ut. hihi.

Ha en bra söndagkväll allihopa. Puss!

projektarbete


Såhär munter är jag nu.

Eftersom jag var sjuk i måndags har jag inte arbetat med mitt projektarbete denna vecka så jag måste göra det nu. En fredagseftermiddag liksom. Åh. Jobbigt. Ikväll blir det iaf luciakröning, Edsbyns lucia detta år är bästa Sara. Sen är även lillasyster med som tärna. Hoppas det blir fint! Ha en bra fredag. Puss!

det var ett julavsnitt på glee så fick världens julstämning


den nionde december

Idag har jag äntligen bestämt hur min balklänning ska se ut. Min moster ska ta med sig skiss, kort och mått till Thailand så ska jag få den uppsydd där, spännande! Kommer ju inte veta vad det blir för tyg riktigt eller nå. Läskigt, men kul!

Nu ska jag åka och hämta lillasyster och sen blir det träning på crosstrainern framför ett nytt avsnitt av Glee. Ett hett tips är att träna samtidigt som man kollar på serier/filmer. Det känns inte lika jobbigt och tråkigt då! haha! Ha en bra torsdagkväll. Puss!

plugg-plugg-plugg

Min onsdag har bestått av skola från 10.20-14.00, buss hem, hemma halv tre, sen bara plugg. Jag har inte ens ätit ännu och jag är inte klar! GAH! Blir tokig. Dessutom måste det verkligen göras för det ska in imorn. Ojoj. Min beräkning säger mig att jag kommer sitta här minst två timmar till. Kära söta, inte okej.

Idag hade vi luciaövning på skolan och oj vad bra vi är.. eller? hihi. Nejdå, vi är helt okej tror jag. Hoppas alla inte har behövt haft en lika pluggig dag som mig. Jag vet att det behövs ibland, men gu så tråkigt det är. haha. Puss!


tisdag!

Har mått bättre idag och har därför uträttat några ärenden. Jag har handlat julklappar. Wiho. Så nu har jag bara mamma och bella kvar. Jag fick även med mig ett par skor hem. Jag som inte gillar att köpa skor, men kände att jag var tvungen att ha ett par fina jag också, och så hittade jag ett par som jag gillade. Såklart dom får följa med hem! Fick även göra provet idag, skönt att ha det överstökat. Nu är det bara alla andra småarbeten kvar. Hua!

Nu ska jag kolla på NCIS och göra lite engelska. Hoppas ni haft en bra start på veckan! Puss

Skorna som fick följa med hem idag. hihi.


sjuk

Jag känner att julstressen kommer smygande, jag har fortfarande inte köpt någon julklapp. Eller jo, en till mormor och morfar. Det är bra! Men sen är det ju flera stycken som ska ha. Känner mig lite stressad faktist.

Har även en massa skolarbete som ska fixas, och det känns så jobbigt. Bara massa småarbeten, men minst lika jobbigt det när man har så många. Ska försöka fixa några idag. Är hemma från skolan för jag mår inte så jättebra. Så nu missade jag luciaträningen och allt. Skulle ha gjort prov idag också, men ska kolla ifall jag kan göra det imorn på nå vis. Hoppas. Vill ha bort den bördan från mina axlar, och imorn ska jag bara vara frisk.

Aja, hoppas alla har en fin måndag! Nu ska jag börja med mina arbeten så jag får dom överstökade och kan börja lugna ner mig lite! Puss!

Tur att jag har Biggles hemma som tar hand om mig. Gullgubben!
Visst är dom söt när dom ska försöka trösta?

jobb

Idag är det onsdag vilket innebär jobb på skolan och tjäna lite extra såhär innan jul. Perfekt! Halv sex ska vi samlas på skolan, sen ska jag vara elevguide och visa 9:orna vår fina skola som jag definitivt tycker dom ska välja. hihi

Jag har funderat på julklappar, vad ska ni köpa till mor, far och lillasyster? Jag har jättesvårt för vad jag ska köpa i julklapp. Kommer säkert bli som vanligt att pappa får kalsonger, mamma nån smörj eller nå sånt och bella massa småprylar såsom smycken osv. Men känner att jag vill förnya mig lite, tråkigt att få lika varenda år ju! haha

Håller på och kikar på Glee nu, sen ska jag äta någonting, sen kanske det är dax att ge sig iväg. Hoppas ni har en bra onsdag! Puss

RSS 2.0