Grattis


Idag fyller jag 17 år. hihi. Grattis till mig själv. haha!

Inatt drar jag till Frankrike, längtar så. Men är nervös. Jag vet inte vad som är fel. hihi. Så nu blir jag borta en vecka, ha det så bra i Sverige. Puss och kram!

snart Frankrike

Frankrike på onsdag. Längtar som en tok, är lite nervös också! Förövrigt har jag inte mycket att säga. Sitter på datorkunksap nu och läser bloggar. Har gjort klart allt som man ska så det är ingen idé att vara här egentligen. Men jag vågar inte fråga om jag får gå. hihi.

Imorn fyller jag år. Woho. Hoppas 17 är en rolig ålder. haha!

Åh, kom på att vi har klassråd idag, alltså kommer vi inte att sluta tidigare. Suck! Skulle ju vilja in och handla ett par nya jeansleggings. Skulle behöva det till Frankrike. Menmen. Nu ska jag kika vad Fia gör. Puss.


....

LÖRDAG: Inget SM-guld i år. Sorligt! menmen.

SÖNDAG: Vuxenpoäng till johanna och mig iaf, drack lite mer än en halv kopp kaffe var idag. Det är vi väldigt nöjda över, eller vad säger du johanna? haha. Nu kan vi också vara sociala genom att dricka kaffe. Wiho! finns bildbevis på http://asken7.bloggagratis.se .


SM-final EDS-VSK

SM-final och jag är inte där. det känns lite tungt. men om jag ska se det på sen ljusa sidan så ser jag spelet bättre på tv:n än live. Men jag är lite avundsjuk på alla som är där! Just nu står det 2-1 till byn. Ojoj. Spännande! HEJA BYN!
 
Mästarna, mästarna från häsingland, vi är röd och blå oss kan ingen slå, för vi är oslagbara!


e.m.d.

Pojkarna kan dom, bara att erkänna!


torsdag.

Imorn är det fredag, vilket betyder helg. skönt! Det behöver jag. Samhällsprov imorn och Biologiredovisning, kära söta. Men nu måste jag plugga om jag ska klara provet. hihi, puss!


onsdag

Idag har det varit tema-dag på skolan, om droger och sex tror jag. Tyckte nästan dagen inte kändes som en tema-dag. Det som var lite annorlunda var att estetiska kom till skolan och spelade upp en grej om droger. Men det var väl treligt!

Nu skiner solen utomhus och jag tror jag ska ta mitt anteningsblock och penna och skriva en packlista ute i solen. Åker ju snart till Frankrike. På onsdag. :O Längtar! Puss!


trött

Jag är så trött, jag förstår inte. Undrar om man blir piggare av en promenad? Jag funderar på att ta en, kanske kan få med mig mamma också. Skulle vara trevligt med lite sällskap. Ikväll är det sista mästarnas mästare, spännade. Veckan kommer nog inte bli så jobbig. har bara samhällsprov och en redovisning av Biotoper på biologin. Måste göra klart den. Jag gillar inte en viss lärare ibland. hihi. Men nu ska jag kolla hur det ligger till med maten. Hoppas den är klar! puss

duktig denna pojk!

kalas.

Tänkte slänga in nå kort från i fredags från kalaset!


plötsligt förvandlades man till hippie.

Pang! Grattis Hanna och Camilla!


tack för en fin kväll flickor!

lördag

Edsbyn till SM-final. Underbart!!!!

Nu, malodifestivalen hemma hos hanna med hon och rebecca. Mys!
tjo!

jag gillar dom

E.M.D, det är så fint!


vattengympa

Haha, det blev inge antikrunda ikväll. Ist vattengympa med Madde, Lisa och Camilla. Roligt faktist! bättre att röra på sig än att kolla på tv. hihi.

Men nu ska jag sova, skola imorn ju. och på kvällen kalas! puss

torsdag,

Haft kemiprov idag, och jag kan inte kommentera det! Eller jo, med två ord. USCH & FY!!!!!!!!!!!1

Det ska inte få förstöra resten av min dag. Nej. Nu ser jag fram emot kvällen fast jag har abslut ingenting att göra. Men ska bli så skönt att vara "ledig" från skolarbete och annat. haha. ska kanske kika på antikrundan kl. åtta. Känner mig som en gammal tant när jag kollar på det, men det är underhållande! haha!

Ha en fortsatt bra torsdag! Imorn är det fredag och det betyder kalas. Roligt! hihi. och det är bara 13 dagar kvar till frankrike! Woho!
Puss


harry potter

Snart klar med uppsatsen om Harry Potter, gissa om jag är nöjd? Har typ bara en halv sida kvar att skriva. Underbart! Dessutom känner jag att insirationen sprudlar inombords, kan det bli bättre? haha. men nu måste jag skriva klart så inte inspirationen hinner försvinna. Puss!


v.11

En ny vecka har börjat, och det har väl startat okej. Först skola, sen Rehab och sen hem och äta mat. Just nu sitter jag och skriver på uppsatsen, det är så svårt så jag får nå fel. Ska skriva en tre sidor datorskriven uppsats om Harry Potter och hans makt, på engelska. Jag är inget riktigt stort Harry Potter fan heller, så det blir svårt. Menmen.

Ikväll är planerna att skriva lite mer på uppsatsen, försöka hinna att läsa lite kemi och kolla på csi klockan nio. Men nu måste jag forsätta med min skrivning. Puss och Kram


söndag

Hhello.
har inte varit så duktig på att uppdatera sista tiden, men det är bara för jag har haft så mycket annat för mig. haha. Idag har jag målat innuti mina garderober. Det blev alldeles fräscht. ljusljusrosa. hihi.

Nu ska jag rensa bland mina kläder, finns så mycket som man inte använder. Sen ska jag plugga lite kemi och skriva lite på uppsatsen om makt och Harry Potter hade jag tänkt. Klockan 21.00 blir det Beck. hihi, ha en trevlig dag! puss

Den här killen kan han!

lång dag

Lååååååång dag. usch! Tisdagar är så jobbiga. Även fast vi kollade på film på 3 av 5 lektioner så var man helt död. Man blir trött av för mycket film. haha, hela klassen verkade ganska trött idag tyckte jag. Jag gillar inte tisdagar!

Ikväll blir det Mästarnas Mästare klockan åtta. Men nu ett pass på crosstaninern sen en dusch. Puss!


en ny vecka

Nu har skolan börjat efter en veckas sportlov. Ojoj, vad tiden går. har nyss kommit hem från ett möte angående Frankrikeresan. Längtar som en tok! hur roligt som helst! Det ända som bekymrar mig lite är att dom äter så lite mat. haha. jag som älskar mat! Dom äter knappt frukost, ett av de godaste målen på dagen enligt mig! Men jag ska väl klara mig tänker jag. Men det blir nog mycket kurr i magen. haha. menmen.

Nu ska jag nog ta mig en kvällsmacka, blir ju hungrig när jag tänker på mat. ha, puss och kram!

sommar

Inte skulle det sitta helt fel med en varm fin sommardag med nära och kära?
jag, bella (syster) och sara när vi var och åt på nå ställe förra året!


hemma

Igår kväll kom vi hem från jämtland efter att ha varit där hos momma och moffa. Har haft riktigt mysigt! Åkt skoter och ätit gott. haha, prövade även att åka längdskidor, och det gick bra med knät, men fick ont i fötterna för jag hade för stora pjäxor. haha. men sånt är livet.

Just nu sitter jag och kollar påp 5-milen för herrarna (längdskidor). Roligt!

Imorn börjar skolan igen. fy och usch. vill inte tillbaka just nu! haha. skulle kunna ha lov en vecka till. Menmen! Nu ska jag fortsätta kolla på tv. puss!


RSS 2.0