onsdag

Idag är det onsdag och finväder! Underbart! Måste egentligen plugga kemi för vi har prov imorn, men det är så tråkigt så. nej. jag läser bara lite ikväll och hoppas att det går bra iaf.

Imorn är det sista April. Roligt, ska till Jakobs stuga och grilla och annat kul med lite folk. Det blir nog mysigt!
Hoppas alla får en trevlig sista april. Puss


tiden går snabbt.

Ojoj, jag hinner inte med. tiden går så snabbt! haha, dagarna bara flyger förbi, jag hinner aldrig blogga. haha

Dagen som gått har set ur så här. först skola, sen hem och laga mat till famlijen, sen dra ut mamma och bella på promenad, sen böev det lite arbete i trädgården och nu sitter jag här. haha. vad vuxet det låter med arbete i trädgården, men jag var ju tvungen att hjälpa mamma!

Nu ska jag nog ta en dusch, sen gå till sängs och läsa lite kemi. Kemi suger! Usch, har laborativt prov på tor torsdag som jag inte kommer kunna ett smack av.  jag vet iaf att det handlar om surt eller basiskt. hihi. Men nu måste jag tänka positivt, på torsdg är det ju sista april och det blir nog jättemysigt! Prov ska inte få förstöra min dag. nejnej.  Puss!

torsdag

Ojoj, vad tiden går snabbt! Jag hinner inte med livet. kära söta. Idag har jag bara varit på skolan iaf, sen inte gjort någonting vettigt. tänkte skriva klart datakunskapen, men det förblev en tanke. haha. sitter och kollar på tv nu med lillasyster, det är trevligt, men det känns som att jag borde göra nå vettigt.

Snart är det helg. underbart!  längtar så. i helgen blir jag hemma med maddan, för mamma, pappa och bella åker till jämtland. men jag ville vara hemma med madeleine. hihi. Puss!


bella och jag var utpå idag och satte oss en stund i solen! mys

20 april.

Första dagen efter lovet avklarad, och den har varit helt okej! Nu är det dax att gå och sova tror jag, men har så mycket jag ska göra. men sitter bara här. Inte bra, inte bra! Läxor mm. Hemska tider! haha

Sitter och diggar Ledin, hanna och jag ska nog reda ut det där med Ledin vi. hihi.

Nu ska jag försöka plugga och sova och allt på samma gång annars hinner jag inte allt. haha. hur ska det gå? ojoj. puss!

söndag

Åh, jag är klar med min argumenterande text. Så underbart skönt! haha. den är nog inte så bra, men jag har gjort den. fantastiskt. haha. :))

Om ni vill veta hur det gick för mig och hanna när vi skulle prata ledin, så kom jag på att just den helgen som vi skulle på han så ska ju jag bort. Men vi ska försöka komma på nå annat finurligt. han åker ju faktist till fler ställen och spelar.

Nu ska jag kolla lite i idrottsboken. har prov på onsdag och jag kan ingenting om muskler, så nu måste jag plugga till jag får blodsmak i munnen. jag har ingen lust alls. men måste man, så måste man. hua! Hoppas ni haft ett bra påsklov iaf, det har jag haft tycker jag väl. Puss!

träning

Jag känner mig hurtig. Ska snart iväg på rehab och träna. Tidigt va?
 
Idag kommer hanna hit. Roligt! Då ska vi prata Ledin, åh. Jag längtar så, om det blir så att vi åker då. Det hoppas jag verkligen. skulle vara så underbart roligt. Campa och allt! haha.

Nej, nu måste jag hasa mig iväg. Pusspuss!

Mysig låt va?

haha!



snyggaste glasögonen jag sett!

hemma

Nu är man hemma igen efter några härliga dagar i Jämtland. Mysigt värre! Fått en massa god mat och bara njutigt.
 
Var till stan (ö-sund) igår också. Jag inhandlade ett par sommarskor och ett par joggingskor. så nu ska jag vara hurtig och jogga mycket. Sen handlade jag även en tröja och ett par örhängen, som jag såklart tappade i bilen och inte hittade, men så är det med det.

Idag var jag på upptaktsträff med fotbollen. Nu förstår jag varför jag ska fortsätta med fotboll. Längtar så mycket tills jag får spela igen.

Men nu ska jag ner och fixa lite i mitt rum. Imorn ska jag iväg och träna på rehab sen kommer hanna hit och leker. Hon har inte varit hit än och jag har bott här sen Oktober, hemskt ju! Därför är det på tiden att hon kommer tycker jag.

Hoppas ni haft ett bra lov. nu är det ju bara helgen kvar, sen skola igen. Huva! puss och kram!

jämtland

Hej alla glada! idag är det dåligt väder, men har varit bra hela påsken, så jag tycker inte att det gör så mycket. Det är positiv med det också, för det regnar och då försvinner snön och våren/sommaren kommer snabbare. hihi.

Idag åker jag, kusin Madde och syster Bella till våran mormor och morfar i jämtland. Mysigt värre! Nu ska jag göra en skiva som vi kan ha i bilen. Puss och kram!

snygg-madde och snygg-bella på picknick i höstas!

påsk

Sitter och lyssnar på Gavins skiva Free nu. Han kan den killen alltså. Grym!!! Idag blir det påslunch med kusinerna i bollnäs, det blir nog finemang.
Har varit i axels stuga också, från i torsdags till igår. Det var riktigt mysigt! Hoppas alla får en bra påsk. Puss! 

Ibland gör man saker som man inte kommer ihåg, men ibland hittar man kort och påminns. haha. det är roligt! (modell åt ulla-marie)


bilder

Nu kommer det lite bilder från frankrike. Jag har sjukt dåliga bilder, men det är bara för att det är med mobilen och min kamera dog innan vi kom till Paris så. det var inge kul! haha

           
jag levde med en stor Darth Vader grej i fyra dagar, hemsk ni.
Utsikt från eiffeltornet.
Eiffeltornet från trocadero.
Jag uppe i eiffeltornet.
Notre Dame.
Utsikt från triumfbågen.


hemmmma

Äntligen hemma från frankrike. Så skönt! fast har haft en otroligt härlig vecka. många roliga minnen och så. är bara helt slut! nästan död. ska ta en dusch nu. sen imorn blir det skola, nationellt prov i spanska, sen reser jag till jämtland till mormor och morfar! kort kommer in sen om jag orkar..

Ha det så bra! pussar och kramar

RSS 2.0