jämtland

Har varit lite dålig med uppdatering under lovet, har liksom bara varit ute och myst på sjön mest hela tiden. Nu åker jag och min familj till min mormor och morfar i jämtland, hur mysigt som helst! men nu måste jag kila, för jag tror dom är så väg och ska packa in alla väskor. hihi, ha det så bra. Puss!

sportlov

SPORTLOV!!!!!!

äntligen, hur skönt som helst!
en vecka ledigt.


puss alla!


torsdag

Jag har tränat mycker idag, känner mig riktigt duktig! Bara två dagar kvar till sportlov också. skönt! Imorn har jag en ganska lång dag framför mig, slutar vid fyra! men sen kommer Momma och Moffa, roligt. Längtar! Men nu ska jag nog ta mig en macka. Puss

tisdag

Ganska skön dag för att vara en tisdag. Dom brukar vara så långtråkiga, men har gått ganska bra idag. Har inte så mycket i skolan heller, eller det känns inte så iaf. men det blir väl så att man sitter imorn och på torsdag och gör allt ska göras innan lovet. haha, så är det alltid!

Men nu ska jag kolla på Rapport och äta nå smarrigt. Puss!


början på en ny vecka

En ny vecka, snart sportlov. skönt! Ingenting speciellt har hänt idag. Har haft en ganska bra start på veckan tycker jag. Ska snart göra lite matematik, läsa lite harry potter och damsuga mitt rum tror jag. Det låter inte så tråkigt ändå tycker jag, känner mig väldigt positiv! haha. Ha en trevlig kväll! Puss


finväder

Jag har kommit på att det inte alls är långt till sportlovet. Det är ju bara den här veckan kvar, sen en vecka lov. Underbart! Sen på torsdag kommer våran gamla skoter hem, haha. alldeles kul. Då ska vi ha fiskedag nått tag! Idag har det varit jättefint väder, så först var jag på promenad med Biggles sen gick jag in ett tag, men kunde inte vara inne för vädret var så mysigt. haha, så jag tog sparken och sparka mig igenom Viksjöfors en sväng. Mysigt! Ikväll tänkte jag kika på Beck, så nu ska jag plugga! och det känns inte jobbigt att plugga när man tänker att det är lov om en vecka. haha, så nu ska jag läsa harry potter och stryka under ord som jag tycker hör till makt, sen ska jag kika lite på matten och så ska jag plugga engelska. Det känns inte så jobbigt, konstigt nog! Men nu borde jag nog börja kanske. haha! puss

mys!



Bild från sjön idag. Jag och Biggles!

alla hjärtans dag

Idag har jag och min famlij varit ute på isen och grillat korv och myst! hihi. sen har jag pluggat. Om ca två timmar börjar melodifestivalen, roligt! Hoppas alla haft en bra alla hjärtans-dag. Puss och kram!


Ondskan

Har kollat klart på filmen nu, kollade på Ondskan. usch, vilken hemsk film! har nyss läst boken med skolan så tänkte att jag skulle se filmen (jag tycker att boken var bättre.) Men blev överraskad av filmen också, riktigt bra. men otäck! Nu sitter jag och diggar dansbandsmusik. haha. skönt att bara ta det lugnt en fredagkväll! men nu ska jag nog ta och göra nå gott att äta. Puss!

Just nu är det Lasse Stefanz - Du försvann som vind som kommer från högtalarna, härligt!

fredag

HELG!

Åh, jag är så glad att det är helg. behöver det för att smälta det jag fick reda på idag. Jobbigt! Men någon gång ska väl alltid vara den första.

min helg kommer bestå av plugg, plugg, mat och melodifestivalen. inte så farligt ändå om man tänker på vilken skön vecka jag haft! har hunnit med att varit i gävle och allt.

men nu ska jag börja min plugg-helg. hejsvej!

(jag struntar i att plugga just nu och kikar på film ist! mkt roligare!)

korthårig

Jag har lovat mig själv att jag inte ska klippa kort nu, så jag har långt på studenten och sånt joll. men jag blir riktigt sugen. Det kort jag har "kort" blont hår på är från sommaren 2007 och det med mörkt "långt" hår ifrån nyårsafton 08/09. Jag har iaf bestämt att det blir blont till sommaren! Vad tycker ni, kort eller långt?
 
(har plattat hår på båda korten, är lockig egentligen.)

saknar


Saknar sommaren och flickorna!

torsdag

Idag har jag bara haft en lektion, men kom ändå hem vid kvart i två typ fast jag slutade 11.35. men så är det om man bor ute i viksjöfors. men jag trivs här så det är härligt när man kommer hem när ingen annan är hemma! haha. Biggles blir alltid lika glad när man kommer, så tar men en kort promenad med honom och sen in och värmer sig i soffan framför tv:n. Mysigt! Ska försöka skriva klart min presentation tills imorn, hoppas det går bra! jag blir så nervös när jag ska stå och vara seriös inför klassen. Men jag får ta några djupa andetag och tänka på nå bra så ska det nog flyta på ganska okej! Men nu måste jag plugga lite, har matte, spanska och presentationen som ska fixas. haha. Puss!

onsdag

Dagarna bara flyger förbi när man är ledig. haha, det är redan onsdag. kära söta! Idag ska jag nog kolla lite på nån film och sen göra lite till min presentation som jag ska ha på fredag. Imorn har jag endast en lektion på hela dagen, skönt! Men nu ska jag nog kila ner till sängen och kura ner mig och kolla på film. Puss!


ledig, åkte till gävle

Jag skrev nyss ett helt inlägg men det försvann, gu vad less jag blir! haha! Menmen. Har varit i Gävle och hälsat på Sara. Mycket Trevligt! Åkte dit igår och kom hem idag. Mer kan ni läsa på Saras blogg. Men nu måste jag läsa bok, ska vara klar imorn. Hur ska jag hinna med det? Jag får vara snabb i min läsning. haha! Puss!

haha. den blir bra efter ett tag!
 

svängigt!


lördagkväll

Nu sitter jag här en lördagkväll och väntar på mat (hemmagjord pizza) som min lillasyster och hennes kompis håller på att lagar! mums! om ca en timme börjar melodifestivalen också, roligt. haha. hoppas det är någon som är bra! Men nu ska jag nog läsa lite i ondskan. ska ju vara klar med den på onsdag. haha. Puss!

onsdag

Min onsdag har varit riktigt bra, först matte, sen svenska, lunch och idrott. det är så skönt med kort dag, sen drog jag på rehab och tränade som bara den. var taggad till tusen, iaf i början av mitt träningspass. haha! så det känns skönt. sen kom jag hem åt, och har inte gjort så mycket mer, men ska snart iväg till mina grannar som även är mina kusiner och låna en stjärtlapp av madde. ska till kygelvallen imorn med min kära klass och ha det mysigt! sen när jag kommer hem så ska jag plugga usas delstater och massa grejer om the united states of america, new zeeland och united kingdom of great britain and northern ireland. stackars mig! haha. jag tycker inte att det låter som engelska mer som samhällskunskap. hua! hahhaha. och på fredag blir det pro på det hela. hur ska det gå.. sen nu kommer jag på att jag måste verkligen göra klart labrapporten tills imorn. bäst att jag pinar över nu så jag hinner allt som ska göras. puss!


längtar till sena och mysiga sommarkvällar! ser det inte mysigt ut?!


RSS 2.0