ursäkta för min usla uppdatering

Usch, vad dålig jag är på att uppdatera nu för tiden. Men jag lever livet, då hinner jag inte med att sitta vid datorn. Jag jobbar och leker med vännerna dagarna i ända. hihi, jag är så glad!

För en kort resumé, hade en superbra midsommar och alla andra dagra likaså. Har till och med vågat mig på att åka vattenskidor i år också. Kul. Har en bild sen vi grillade igår med flickorna, hade riktigt mysigt. Senare på nattetimmarna näckades det. haha
Nu ska jag städa lite, sen blir det dusch. För sen ska det lunchas med några vänner. Puss!

bild från igår, jag, emma och rebecca.

jämtland

Hej glada människor.
Har så mycket saker för mig hela tiden så jag hinner inte blogga. Men det gör inget tycker jag, man måste ju ta vara på sommarlovet! Idag åker vi till jämtland till min mormor och morfar, mysigt värre! Längtar så mycket efter dom!

Nu ska jag försöka packa och städa klart innan vi åker. Kanske bloggar nå där borta också. vi får se hur dagarna artar sig. Puss!

jag längtar till nästa säsong


sommarlov

Lite dålig uppdatering från min sida, men har så mycket gör mig hela tiden.

Igår var jag på Bellas avslutning, sen tog jag, Johanna och Sara tåget till Gävle och kollade på Sofia när hon tog studenten. Grattis snygging! Idag ska jag till min moster och fira henne för hon har fyllt år. Myspys! Sen får vi se var kvällen leder. Ha en bra helg. Förresten så är det ju sommarlov nu, eller på måndag kanske det börjar på riktigt. menmen. Tjing!


typ sommarlov!

Sista veckan, sen är det sommarlov!
Känns nästan redan som sommarlov för min del. Skönt ska ni veta! I helgen har jag myst bara. Underbart att ha en sån helg ibland. Finns lite bilder på Saras blogg från lördagen. Gårdagen spenderades med att kolla lite fotboll, sen kolla lite söderling som förlora sen umgås med vänner och spela krocket och fika. Myspys.

Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på tv, tränat på crosstrainern och hämtat bella på byn. Senare ska min klass till Jonas för att grilla och mysa till det nu såhär innan sommarlovet. Det blir nog roligt! Men nu ska jag nog baka en kaka till kvällen så jag kan bjuda min kära klass. haha

Ha en bra måndag. Puss!
en del av klassen i vintras. jag vet inte vad de håller på med faktist!

hej alla glada,

Jag måste få påpeka att jag bara har en lektion kvar i skolan, fast den är om en vecka. haha

Var på Voxnadalens bal igår, gu vad fin/vackra alla var. Man blev avundsjuk! Nu har ju vi press på oss till nästa år. haha. Var även på torsbergs bal idag. Orkade inte kolla på alla för det var så sjukt många, men alla var fina där också. Fast det är ju roligare att kolla på folk man vet vilka det är!

Nu ska jag nog bara vila, sen ska jag med Muttis och skjutsa Joel. Puss och Kram alla!

bra dag

Idag har solen stått högt på himlen, så underbart! Började dagen med skola, kom hem, hämtade pappas bil i bollnäs, grillade och sen kom Matilda och var här tills nu. Har haft riktigt mysigt! Bra dag! Den ska avslutas med att jag ska läsa en bok som heter Elekticitet. hmm, fysikbok. Men vi har ju redovisning på torsdag så vad gör man..

Hoppas alla haft en lika bra dag som jag, livet känns faktist mycket enklare än vanligt! haha. Puss och Kram!

RSS 2.0