promenad



Varför gör man allt för att slippa plugga? Åh.

min söndag

Sittet här med en stor plugghög, men det känns fruktansvärt motigt att ta tag i det hela. Jag vet hur skönt det är efteråt, men har ju lov. haha, vi får se om inspirationen dyker upp. (Det gör den nog inte. åh)

Idag har jag suttit och rensat och sorterat bilder på min dator. Det är jobbigt må jag säga. Man tror inte man har så mycket bilder, men det har man ju. haha. Sen har jag även städat. Nu lyssnar jag på julmusik, funderar på om jag ska bränna en ny julskiva till bilen, känns som att det behövs. Har nött E.M.Ds ett tag nu. haha

Oh, justja. Satt även och kollade på sista minutenresor. Fick för mig att jag skulle åka imorn och komma hem innan lördag, men det fanns ju ingen resa den perioden. haha, sjukt ifall man hade åkt. Tur att det inte fanns någon, för jag behöver spara pengar.

Hoppas alla har en bra söndag! Puss

Min hemska plugghög, tänk på att det är lov.

lov

Nu är det höstlov. Underbart! Puss

så bra!

Har idag haft en lektion som började 20 i elva och slutade tolv. Men jag var så duktig så i morse tog jag bussen som går kvart i åtta. Så åtta var jag på skolan och började plugga. Så bra! Fick faktist ganska mycket gjort, så tror jag ska göra samma sak imorn! För man vill ju att allt ska vara klart innan lovet, eller hur?

Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik och längtar till december. Allt är så mysigt då! Samtidigt längtar jag utomlands. Jättemycket! haha. Helst skulle jag vilja utomlands nu, men ska spara pengarna och åka utomlands innan bal och student. hihi, har även fått balklänningsmani så satt hela kvällen igår och tittade och skissade på balklänningar. Kul ju!

Ikväll blir det nog till att ta det lugnt så jag orkar med allt plugg som ska göras imorn. Sköt om er! Puss!

Grekland eller vinter? Det är på olika vis. Jag vill hinna med allt!

så mycket bättre

Kollade ni på det igår? Hur mysigt som helst! Tyckte att dessa var bäst jag :)







veckan

Hej alla glada!
Har haft fullt upp i veckan, det är bra att ha fullt upp tycker jag! Igår var det lördag, vilket innbar högskoleprov för min del. Det var ju sjukt svårt! Men nu är det gjort. Idag har jag städat och bytt gardiner, det blir så fint av det lilla ju.

Nu väntar vi på att pappa ska komma hem så ska vi äta. Jag längtar för jag är jättehungrig. Ha en bra söndag allihopa! Puss

Jag och bästa Rebecca!

ny vecka

Nu har FN-veckan startat på skolan. haha, alla verkar tycka det är så himla tråkigt, men jag tror det kan bli intressant jag! haha. Har ju en rolig grupp.

Idag har jag inte gjort något vettigt. Kom hem, stickade, ätit och kollat på tv. Tråkig människa jag är. Men ibland är man det. Vad hemskt. Men imorn ska jag vara trevlig. Men nu ska jag kolla på Biggest Loser. Puss

söndag

Har haft fullt upp sen jag skrev sist!

I fredags åkte vi till Falun för att hälsa på Madde och Jonas, ett helg gäng. Hela 7 stycken! Tur att de har en varsin lägenhet annars hade vi nog inte fått plats. Kom hem igår. Har haft en jättemysig helg iaf! Alla är så söta!

Idag har jag krattat löv och städat. Sen när jag städade hittade jag massa sticksaker, så nu har jag börjat stickat. Tantvarning! haha! Men det är inte så tråkigt som det låter.

Snart ska jag skjutsa syster och åka till Axe. Hoppas alla haft en superfin helg, det har jag :) hihi. Puss

lugn vecka

Trots att jag var sjuk i måndags har denna vecka varit lugn och skön. Har inte gjort något speciellt, varit med lite vänner, pluggat lite och tagit det allmänt lugnt. Ibland behöver man sånna veckor. Nästa vecka kommer nog också bli väldigt lugn, för då har vi nämligen FN-vecka på skolan. Vilket betyder inga vanliga lektioner. Blir nog intressant!

Ikväll ska jag åka till Bollnär för att hälsa på John innan han åker och förhoppningsvis David. hopppas alla har en bra onsdag! Puss

jag hatar att hosta

Jag är som en hostmaskin, usch. Det killar i halsen hela tiden, bara hostar, hostar och hostar! I HATE IT!

Helgen har iaf varit trevlig. Madde var hemma, Vicky var hemma och så kom mormor och morfar och min moster och kusiner som jag inte träfffat på ett år, hemskt ju! Men nu fick jag träffa dem iaf, så mysigt! Hann även med att vara med Becci på fredagen och på lördagen var jag på Johnny Cash-kväll. Trevligt! Sen igår var alla hos Johan en liten stund.

Ska försöka vara duktig idag, fast jag inte är på topp. Men livet knallar ju på ändå, man brukar bli bättre mot eftermiddagarna tycker jag. Så jag hoppas även att det ska sluta så även denna gång, så jag kan åka till skolan imorn och gå på ett möte och ha naturkunskap. Sånt som man liksom måste vara med på faktist!

Nu blev det mycket text här, det blir så när man är dålig på att uppdatera. Men ha en bra måndag allihopa så ska jag försöka bli frisk! Puss!

Nu vill jag att det ska vara snö, nu är det ju bara kallt, då kan det lika gärna få vara snö för min del. haha, bild från förra årets vinter när vi hade skoterdag och grillade korv och annat mysigt!


ny vecka, nya möjligheter

Det gamla vanliga uttrycket Ny dag, nya möjligheter är bra tycker jag. Det är ju sant!

Den här veckan kommer bestå av plugg, plugg och plugg. Kära söta! Har fysikprov på onsdag och på fredag är det biologiprov. Jättesvårt. Åh. Men det är bara att kämpa på det. Har lite smågrejer som ska göras också. Menmen. Har bara en lektion imorn så åker väl till skolan tidigare imorn och gör klart allt smått. Annars lever livet! Är trött. men ska lägga mig i tid ikväll. Ska kolla på Biggest Loser Sverige först bara! hihi. Hoppas alla har en trevlig måndagskväll. Glöm inte att det är kanelbullensdag idag, så man får fika om man vill! Puss

RSS 2.0