söndag

Mitt projektarbete känns som ett evighetsarbete, vad har jag gett mig in på? haha.

Tur att vi (familjen) ska till kusinerna och äta pizza och mysa ikväll. Jag måste komma bort lite från plugget känner jag. Imorn är det skola igen, men det är då och nu är nu. Fast jag borde göra samhälle, men får se om jag orkar det ens. haha. Ha en bra söndagskväll. Puss

25:e = lönedag

Alltså, jag måste ha dålig koll. haha, men idag fick jag lön iaf och den var mycket högre än jag väntat mig. Jag blev så glad så jag vet inte vad jag gjorde men hunden tyckte inte om det iaf. haha! Nu har jag även lagt ut en annons på tradera, hoppas nån snäll människa känner att dom vill ha min fina klänning som jag använt en gång. haha, Puss på er. Jag är så glad idag!


Han är också glad.. och tandlös, haha

idag...

... kom min almenacka. Som jag väntat! Nu är jag så glad. Har massor att skria upp, annars glömmer jag. Mitt liv utan almenacka har klarat sig sedan 3 Januari, men det var inte långt tills allt skulle falla ihop. Så den kom precis i sista minuten. Fin är den också (tycker jag). Kolla!





Nu ska jag lägga upp lite saker på tradera och hoppas jag får dem såld, behöver lite extra pengar. Har även fått lön idag, behövs i denna tid. Tack mig själv för jag har jobbat! Puss

längdskidor

Blev en tur på skidorna idag. En kort en 2,8km. Menmen.
Jag måste berätta vad som hände bara. När jag kom till spåren här i Vischan så var redan elljuset på, och jag visste inte ifall man förlänger hur länge det ska vara på eller så. Så jag hoppades att ljuset i spåren skulle vara på hela tiden. Men så var ju inte fallet såklart. Så mitt i den mörka skogen, slocknar lamporna, tur att min mamma är smart och skickade med mig pannlampa, min räddning! Och så ringde jag pappa så fick han komma och tända, snäll han. Tur att jag har smarta och snälla föräldrar. Annars skulle jag kunna vara ute i skogen och tappa bort mig typ, hade ju varit mindre kul. haha. Jaja. Trevlig måndag. Puss


såhär blöt och rödblommig vad jag när jag kom hem. haha


en ny vecka

Nya möjligheter! Tänk på det :) Jag är positiv idag! Puss

hemma en lördagskväll


Känner mig lite knöven idag så ikväll blir jag hemma och myser framför tv:n.
Hoppas alla får en fin kväll. Puss

Effektiv dag

Har jobbat bra på skolan, och eftersom jag måste vänta på bussen i 1h och 20 min på torsdagar passade jag på att göra klart historiearbetet som skulle varit inne innan jul idag. En börda borta!! Sen har jag även varit duktigt och arbetat med mitt projektarbete som verkligen har varit en börda. Men det känns lite bättre nu. Som tur är!

Så nu kan jag pusta ut och vara glad! Ikväll blir det film hos Johan, mys! Hoppas alla har en fin dag. Puss

Längtar till sommar och soliga dagar!
Bild från sommaren 2010. Lillkusin och jag på camlping i Småland.


tuesday

Idag har jag varit på skolan, hade bara två lektioner så det var inga problem. Slutade klockan tolv, tack och lov! Idag på natur och friluftsliv fick vi veta att det blir en resa till Spanien. Wiho! Vi ska vandra pilgrimsleden, inte hela, men en liten bit. Kul! Längtar jag fast det inte blir förrän i maj. Har även varit på promenad med Biggles idag, vad söt han är min lilla hund. hihi

Igår kollade jag på film innan jag skulle lägga mig. Burlesque! Jag gillart måste jag säga. Hon kan sjunga den där Christina Aguilera, och vem gillar inte kärlek? hihi. Nu ska jag njuta av att vara lite ledig eftersom jag var så duktig och pluggade igår. Puss!


dagens lista

Humör: Dåligt. Är sjuk och hungrig och måste försöka få massa plugg gjort.

Gjort: Duschat, sjukanmält mig, sovit i två timmar till och nu sitter jag och pluggar.

Planer: Plugga, äta och sova.
Ser på: Datorskärmen och mina anteckningar.

Lyssnar på: Gavin DeGraw - Glass
Läser: Mina anteckningar om medeltiden
Dricker: Ingenting, drack mjölk till frukost.

Äter: En macka till frukost, undra vad det blir till lunch?
Bästa: Att pappa är hemma!
Sämsta: Att vara sjuk :( Så tråkigt.
Väder: Svinhalt!

 

Haha, usch vilken tråkig lista. Jag är västa negativ, ska ändra på det under dagen. Hoppas ni har en trevligare start på veckan än mig! Puss


jag sörjer

kolla min kära stav? blir nog till att köpa nya imorn om jag hinner. Inte vad jag ville lägga pengar på, men jaja


Jag bröt en stav

Nu blev jag ledsen.

Hade klarat hela vägen utan att ramla, när jag är typ 2-3 meter från bilen, tappar jag balansen, ramlar, bryter en stav mitt framför ett par som håller på att packa in skidorna. Pinsamt och hemsk. Jag blev så ledsen, min stav!!! Nu måste jag ju köpa nya. Ååhh.

Så nu blir det en varm dusch, sen lite tv-tittande för att bli på bättre humör. Puss!

torsdag

Nu har skolan kommit igång för fullt.. Redan, det går så fort.

Ikväll blir det längdskidor med Rebecca och Camilla i kygelvallen. Undra hur långt vi kommer orka åka jag? Spelade även innebandy igår alla tre, och om man är som oss och inte är så duktiga att träna så är det sjukt jobbigt att springa på en innebandyplan i en timme. haha. Pinsamt! Jag fick blodsmak i munnen. höhö

Har precis beställt en ny kalender från Tryckdig.se. Älskade min förra som gick ut nu lagom till det nya året, så blev det en beställning på en ny. Det är så roligt att man får bestämma precis hur man vill ha den. Det gillar jag. Kalender är en viktig del i min vardag annars kommer jag inte ihåg allt, just nu skriver jag allt i ett block, och det är snart fullt. Därför var detta en viktig investering.

Nu ska jag fixa i ordning och byta om så man inte fryser i kylan när vi ska på äventyr i längdskidspåren. Ha en bra torsdagkväll! Nu är det bara en dag kvar till helg, asbra. Puss!

skolan

Imorn börjar skolan igen.. avslutar lovet med att spela kinect med Bella, Andreas och mamma. Det är roligt :)

fullt upp

Hej alla glada!

Jag har haft en hektist men grymt rolig början på 2011. Därför jag inte hunnit blogga, har haft så mycket för mig.. Jobbat, umgåtts med vänner och familj mm.

Idag var det meningen att vi några stycken skulle åka längdskidor och fika och mysa bara, men vädret vill oss inte gott och termometern stog på -17,6 imorse. Inte okej! Så inge längdskidor idag, fast jag funderar på att ge mig ut iaf här i Vischan och prova 3km-spåret. Har aldrigt åkt det, skulle vara kul. Men först blir det att försöka få struktur i mitt projektarbete.. som just nu känns som att det kommer ta kol på mig. Men bättre att göra någonting än att bara strunta i allt!

Hoppas alla har en superbra helg såhär innan skolan börjar igen! Puss och kram

2 januari

2011 har börjat. Året firades med kusiner och vänner i Viksjöfors med tre rätters och en massa lekar. Riltigt roligt måste jag säga!

Alltså, det är så sjukt att 2010 redan är förbi, det började nyss. Jag förstår inte! Nu kan jag även säga att jag tar studenten i år. För jag har bara en termin kvar. Sinnes! Jag förstår inte att jag ska ta studenten. Vad ska jag göra sen? Jag ska då inte plugga det första jag gör, sånt orkar jag inte.

Jag tror iaf att 2011 kommer bli ett sjukt bra år! Jag blickar framåt mot sommar och soliga dagar. hihi, men först blir det lite längdskidor i snön innan den försvinner. haha.

Jag önskar alla ett hejdundrande bra 2011! Puss

RSS 2.0