hemma

Kom hem från skolan för en stund sen. Skönt! Var med mamma på Centrumbutiken också och var på utförsäljning av make up och lite annat smått och gott. Men det var så urplockat, men fick med mig en mascara och hårnålar iaf, för 88 kronor så jag är väldigt nöjd. Bara mascaran hade ju kostat 159 annars!

Blev ingen beställning från Nelly igår, så ska nog in och kolla där nu ist! Hoppas alla har haft och forstätter ha en trevlig dag! Puss

oj, tiden rusar förbi

Andra veckan har börjat. Jag hinner inte riktigt med! Imorn går jag från 9.15 till 12.00. Alltså det är inte ens tre timmar, jag kan ju inte precis klaga på mitt schema. haha!

Fick hem mitt paket från Stadium idag, det var en mys-tröja och en mössa. Jag känner att det kommer bli en riktig mössvinter. Jag gillar mössor! Tänkte sätta mig och beställa från nelly nu, men vi får se hur det blir med det. Dom hade fått in några mysiga koftor. Blir nog till att beställa någon sån.

Sen idag har vi börjat med projektarbete, vet fortfarande inte vad jag vill göra. Sjukt jobbigt, jag blir så less! Har ni någon idé? Nä. Nu blire till att göra nå vettigt! Puss

en dag avklarad

Tänk att nu har första dagen av sista året redan varit. Vi har skönt schema oh jag är glad. Känns som att man kommer in i runtinerna direkt, nu är det bara lite småpyssel innan vi börjar "på riktigt"! Shit vad tiden går alltså. Jag får typ panik! haha

Tänkte lägga mig och läsa lite bok nu. Började läsa igår när jag inte kunde sova. Casanovas kvinna heter den, fick ett bra första intryck! Sov så gott! Puss

Jag nöter den här låten nu, men jag gillar den ju! Kent - Utan dina andetag


tänk, imorn börjar den igen

Imorn börjar skolan. Har inte riktigt bestämt mig hur jag känner för det, men jag tror att det kommer att bli ett roligt år! hihi, studenten och allt!

Nån enstaka bild från sommaren kommer också, alla bilder som jag knäppt med mobilen ligger på en annan dator.. Kanske kommer några av dom någon dag också.


Puss!

.....

Ursäkta att jag är sååå dålig på att uppdatera. Men det är bara några dagar till skolan börjar och man (jag iaf) försöker verkligen ta vara på dagarna och hinna så mycket som möjligt! hihi

Idag jobbade jag min sista dag för sommaren. Känns lite tråkigt faktist, menmen. Sen kom jag hem. var ute och sprang(!) och sen gick jag på promenad med hunden, åt och nu sitter jag här. Har massor att göra känner jag, ikväll vankas det film med trevligt folk. Puss!


Murtin Stenmarck


kung kung kung

Martin har en grym pipa han ni. Asbra var han! Så glad jag är :)

inget att skriva

Hej alla glada.
Jag har liksom inget att uppdatera om och då är det inge roligt att blogga. haha. Ja, men jag jobbar ju ganska mkt och då hinner man ingenting speciellt. Inga nya bilder har jag heller, alla ligger på mobilen fortfarande.

Men nu har jag börjat blivit ledig mycket. hihi, jobbar bara två dagar i veckan de sista två veckorna. Så skönt! Måste ta vara på tiden känner jag. Ikväll ska jag iaf på Småstadsliv LIVE. Det blir roligt tror jag! haha. Sen imorn ska jag med Hanna på Martin Stenmarck. Gu så mysigt!

Ha en superhelg alla! Puss!

jag är dålig på att uppdatera

Ursäkta att jag är så dålig på att blogga, men jag jobbar hela dagarna och sen leker på kvällarna. hihi. Så jag har inte riktigt tid och ork sen när jag kommer hem på kvällarna/nätterna. Matilda är påbäg hit nu, så vi ska leka. Ha en bra sommar fast det är så tråkigt väder. Puss!

RSS 2.0