grattis grattis sofia

ett stort grattis till bästa Sofia som fyllde arton år igår. Puss på dig!

vänster: Sara höger: Sofia


och vi låtsades förstå


jag gillar inte att göra läxa

Plugg, plugg, plugg. Idag har jag pluggat matematik, jag kan inte! Jag lyckas hela tiden göra fel. Jag gör precis som vi lärt oss, men ändå lyckas jag inte! Aja, Ska ist ta mig i kragen och göra biolog. vi ska presentera ett djur som vi studerat i en halvtimme och säga vad det djuret har för beteenden och sånt joll. Jag har studerat en höna bara för att G tyckte det var ett intressant djur. Det håller jag inte med om.

Nu måste jag återgå till mitt plugg. Hejsvej!


nu är det lördag igen

Idag är det lördag, iaf i en halvtimme till. Blev en skön dag, fast jag borde ha pluggat som bara den blev det att jag fastnade med att göra klart rummet. Rummet är klart! Känns skitbra! Egentligen är det inte så jätteannorlunda för jag har inga nya möbler, men lite annat smått och gott som är nytt. Det känns så fräscht, det är härligt!

Har även hunnit vara till bollnäs en sväg på förmiddagen/tidig eftermiddag för att leta säng till lillasyster bella, så nu är det nästan klirrat också. Fick med oss en madrass iaf, sen blir det en sänggavel från IKEA som det verkar. Kul! Hon får en dubbelsäng, det är lite fuskigt. Men jag klarar mig med min jag också, den är ju iaf 120 cm. hihi.

Nu ska jag dra mig till badrummet och göra iordning mig för natten. Sen innan sovdags ska jag plugga lite. Det som jag skulle gjort hela dagen. Men fastnat i annat. haha. Man kan säga att jag ska "nattplugga". haha, Godnatt och sov gott. Kanske kommer någon bild på rummet imorn eller så. Puss!

20090924

Nu åker jag och Rebecca till Gävle för en stund och kollar om det finns nå kul! Sen åker vi hem, tränar sen ska man sova, för då är det skola igen på fredag. haha. Hoppas ni får en trevlig dag! Tjingeling!


20090921

Idag har jag målat det absolut sista i mitt rum, brabra! Nu är allt vitt och fint, så nu ska det bara damsugas lite och fixa lite hyllor och piffa lite eller vad man säger. kul.

Undra om jag ska fixa det ikväll? Hm, det är frågan?
Just nu ser det hemskt ut, men det är vitt iaf.

bilderna är nog inte så bra (mobilkamera), men man ser ju lite.
   
 

Ruben och jag ligger och kollar på tv just nu!

20090920

Lugn dag. Lite plugg och sånt har jag hunnit med, ska läsa lite biologi också. Men det hinner jag nog. Ikväll blir det bio, flickan som lekte med elden. Spännande! Usch, känns som att den kommer vara hemsk! haha!

Igår spelade vi match mot Iggesund, vann med 6-0, kul! Nej, nu ska jag snart måla lite i rummet. Puss


20090917

Torsdag, lugn dag, men lite seg! Sitter och väntar på sockerkakan som ska svalna lite innan man kan äta den. Mumsigt! Ikväll är det träning från sex till åtta, men jag tror inte att vi kommer hålla på ända till åtta, det hinner bli så mörkt! Sen ska jag plugga lite matte och läsa bok. Tråkigt, men så är det! Tjing!

20090914

Måndag. Ja, vad ska man säga. Biologin blev inte alls som jag planerade den. Min redovisning blev inte bra, helt kaputt! Sjukt vad ledsen jag var efter. Så tråkigt! Men det är bara att ta nya tag och försöka göra bra på de andra områderna då..

Ikväll ska jag kolla på Sveriges fulaste hem och csi tror jag. Bara ta det lugnt, kanske tända en brasa och mysa lite. Innan ska jag nog läsa lite bok. Mysigt!

Biggles fick agera fotomodell idag när jag skulle knäppa kort till digital bild.
Söt! haha




20090913

Goddag söndag!
Idag är det sista helgdagen, gråter nästan. Vill vara ledig lite mer. Har biologin bredvid mig som bara väntar på att bli klar, imorn ska vi ha redovisning om Ekologi i en kvart-tjugo minuter ensam för vår lärare. Min redovisning är på lång väg inte klar. Känns sjukt jobbigt! Men det måste ju göras så.

Idag blir nog en ganska lugn dag om allt går som jag tänkt, göra klart biologin tar nog några timmar. Sen kanske jag ska försöka måla lite mer i rummet. Vill blir klar i rummet snart, så jag slipper bo med lillasyster i hennes rum!

Nu ska jag försöka göra klart Biologin. Puss!


20090910

Oj, vad dålig jag är på att uppdatera, men jag liksom glömmer det! haha. Idag var det skola och vi fick reda på att vår klass vann allaktivitetsdagen som vi hade igår. Så nu får vi pizza någon dag. Wiho! Vi fick tillochmed mer poäng än NV3, det var dom vi helst ville vinna över! hihi. Eller det var väl inte bara vår klass, det var SFI också. De gick med oss hela dagen, men vi gjorde det mesta iaf. haha.

Idag har jag tänkt att jag ska vara duktig och göra lite biologi osv, men visst. Ännu har jag inte gjort ett dyft! Ska iaf tvinga mig att göra lite innan Idol. Kanske även läsa lite bok, men den är så bra så det spelar ju ingen roll.

Imorgon blir det match med laget, men kommer kanske inte spela, för har gjort illa knät igen. ILLA! Men snart blir det nog bra.. hoppas jag! Svullnaden går aldrig ner. Men det finns ju roligare saker att tänka på, typ som att det är mat nu. Mums! haha! puss


:)

Gick bra på matchen igår, förutom att jag gjorde illa mitt opererade knä! Men vi vann med 2-0 iaf. Just nu sitter jag hemma hos Axel med lite folk och kollar på Dam-fotboll, eller kollar och kollar, vi pratar om en massa. haha! Tjohej!

fotboll ikväll

Slutade tidigt idag, så sitter hemma nu framför tv:n ett tag innan jag ska åka ner på ÖN och sedan åker vi till Stugsund och spelar match. Hoppas det går bra, för jag är inte särsklit taggad just nu! hehe

Nu måste jag nog kila ner och packa väskan! Ha en mysig kväll. Puss!


ta upp bloggandet

Det kan bli så att nu kommer det bli lite bloggande då och då! Det är ju lite roligt ändå. Det beror på hur mycket det är med fotbollen och skolan. Det kan ju ta upp ens tid det så man hinner inte med mycket annat! Det är redan september, tiden flyger fram! Helt sjukt vad tiden kommer gå snabbt känns det som! haha. jag kan inte har så roligt första inlägg, menmen. Sommaren har varit ganska bra, förutom en massa jobb. hihi, aja. Puss!


RSS 2.0