måndag

Jag vet att jag tjatar om att tiden går så fort, men det gör den verkligen! Snart är det påsklov, så underbart. Det är bara tre dagar kvar i skolan. Kära söta!

Just nu kollar jag på Biggest loser, gillar det starkt! Blir nog en kväll framför Tv:n ikväll. Skönt, behöver det. Sen ska jag sova läääänge! Imorn har jag sovmorgon. Ha en super vecka. Puss!

visst blir man glad av den här?


18 och körkort

Idag fyller jag 18 år + att jag har tagit körkort. ASKUL! om man får uttrycka det så.

Känns så bra, underbart! dessutom är vi lediga idag. Puss alla glada från en jättejätteglad tjej!

tisdag

Imorn är det frivillig friluftsdag, det är bra. då är man ledig. så skönt!

Kollar på mästarnas mästare nu, gillar det starkt!
men nu blire körkortsplugg. Tjingeling!

tiden springer iväg

Oj vad tiden går! Kära nån.

Idag var det skola, sen har jag inte gjort nå specellt. Bella fick hem New Moon idag, så jag har kollat på den. Men jag gillade inte slutet. Men vi får väl se vad som händer i nästa film. Nu ska jag försöka pigga upp minnet och göra om någon körkortsfas. Längtar tills allt sånt är över! Ha en bra måndag. Puss!

haha, hittade en fin bild på sara från somras.


skön vecka

Vilken vecka. har nästan inte haft några lektioner alls. Så skönt! Har ingen matte imorn heller, så är nästan ledig. Kom på att jag har Idrott B, tänkte inte på det igår eftersom inte resten i min klass har det. Får se om jag åker dit för det! Kanske skulle vara bra, för då går bussen lite tidigare och då hinner jag plugga lite innan.

Hade körlektion idag, gick alldeles utmärkt. hihi. Ikväll blir det nog en lugn kväll. Ha en trevlig torsdagskväll allihopa! Puss


-

Har varit en lugn vecka i skolan, imorn har vi bara engelska och idrott. Sen på fredag är det bara matte. Skönt!

Min dator har pappa lånat med så sitter på mammas nu. När man inte har sin egen dator så sitter man faktist inte vid datorn lika mycket, det kanske är bra! Just nu kollar jag på Biggest Loser, hjälp vad dom går ner i vikt. Det är galet!

Ska göra lite matte ikväll tänkte jag och så måste jag läsa Fysik, men jag har ju morgondagen på mig också. Tänk att halva dagen har veckan har gått redan? Kära söta, tiden springer iväg. Har även körlektion imorn. Ha det så bra. Puss!

haha, söta biggles igår. man ser inte ögonen för han börjar bli så långhårig stackarn!


fredagkväll

Efter en dag med jobb har jag inte hunnit med mycket. Ätit tacos och gjort sista körkortsfasen, så nu är det helt grönt att ta körkort. hihi. Nu snart ska jag sova.

Imorn ska jag nog färga håret, bara att mamma har tid så är det klart sen, färgen står och väntar på min byrå. Sen ska jag till Hudik. Ha en trevlig helg allihopa. Puss!

jobb

Jobbade till tre idag. Bra att tjäna pengar, morgondagen kvar nu bara. Annars har jag inte gjort nå speciellt idag. eller jo, jag har klarat av en till körkortsfas. hihi. Nu är det bara två kvar sen är det helt fritt fram att ta körkort. Längtar så!

Imorn ska jag jobba hela dagen från 8.30 till 18.00. Lite segt, men så är det! Måste plugga matte och kemi i helgen också. Suck! Snart är det skola igen, fast inte riktigt än. Fortfarande lov.

Tog precis ut en sockerkaka från ugnen, så snart blir det en bit sockerkaka och ett glas mjölk att mumsa på. hihi. Kollar på halv åtta hos mig just nu. Det är ett riktigt mysigt program tycker jag. Puss på er!

körkort

En till fas avklarad! Man blir ju lycklig!
Ursäkta att jag bara skriver om körkortsfaser hela tiden, men jag är väldigt inne på att ta körkort nu så mina tankar kretsar bara kring sånt. haha!

Imorn ska jag jobba, och även på fredag. Bra, tjäna pengar säger man ju inte nej till. Ha en bra onsdag allihop! Puss

jag ogillar körkortsfaser

Usch, idag har det inte gått bra för mig när jag skulle göra körkortsfas. Man blir så less. Men nu är en till avklarad iaf, tur att jag har pappa som kan hjälpa mig. Imorn blir det att ta nya tag.

GOD NATT! puss

shoppa

Idag har jag varit med mamma och inhandlat lite kläder, det behövdes verkligen. Man behöver lite nytt ibland! Det blev två tröjor/tunikor, en ganska kort tröja, en sjal, ett armband, ett par solglasögon och en BH. En massa pengar gick åt, så kan det vara!

Ska snart göra en körkortsfas tänkte jag. Mamma håller på att laga mat, jag älskar mat! Ikväll blir det kyckling med bananer, mango och annat mumsigt. Jag har aldrig ätit det, men det låter riktigt gott! Sitter och lyssnar på gamla intron till alla disneyserier man kollade på som liten, hur mysigt som helst! Man blir alldeles glad. hihi. Ha en bra tisdagkväll! Puss


vasaloppet

Tänk att det är sportlov, hur underbart som helst! Just nu sitter jag och kollar på Vasaloppet. Lite kul ändå ju!

Igår var det jättefint väder, så då var vi och åkte lite skoter och grilla korv. Mormor, morfar, Vicky, Markus, Eric, Nina, Joe, Edvin, mamma och pappa. Ganska många var vi. Riktigt mysigt!

Hoppas alla haft en bra helg. Puss!


manboy

Idag har vi skjutsat iväg bella till Bollnäs för hon ska till El Salvador. Jag är gaaanska avundsjuk. haha.

Sen har jag även haft körlektion, efter det kom Joel, Joel och Rebecca. Jag och Becci åt på Max. Sen åkte vi raggarrunda, och sen drog vi till Alfta och hälsade på Jens, Jon och Oskar.
Just nu är det bandy, heja Edsbyn! hihi. Imorn är det LOV. kung!

Den här är tillägnad Fia. Nu ska vi lära oss hela, eller vad säger du Fia?

summering av OS

Kollar på en summering av OS. Man blir så glad! Massa medaljer har vi tagit ju :) Ikväll skulle Mästarnas mästare börja igen, och det gjorde det, men det var ett program som redan hade visats? hmm.

Aja, ska snart dra till sängs, för jag ska läsa Twilight, den ska vara utläst på onsdag. För på torsdag är sista dagen och jag har 200 sidor kvar. kära söta! Men det brukar gå om man bara läser och ingenting annat stör. hihi. Puss!


RSS 2.0