ursäkta

Jag är usel på att blogga. Det blir liksom inte av för det händer så mycket så jag hinner inte riktigt med!

Skolan är i full gång och det kommer bara mer och mer uppgifter som måste göras. Försöker göra så mycket som möjligt på skolan, men ibland måste man ju ta hem också. Typ som bioligin nu. Kära söta. Ska skriva en hypotes om fotosyntesens process. Helt galet!

Ikväll blir det en hemmakväll med lite idol sen ska jag mysa ner mig i sängen och läsa The Pelican Brief, den börjar faktist bli bra! Hoppas alla fått en bra start på veckan. Puss!

hemma

Efter mycket om och men kom vi hem tillslut!

Nejdå. har varit riktigt roligt att paddla faktist. Blev ganska less ibland, eller ganska ofta.. Men nu när man tänker tillbaka på det, så var det faktist väldigt roligt! Första sträckan vi skulle paddla skulle högst ta tre timmar enligt dem vi hyrde av. Men för oss tog den ca 5½h. Kära söta! haha. Så vi kom fram när det var alldeles mörkt ute och då skulle vi börja laga mat. Lagomt less man var då! Menmen. Tillslut fick vi fyr på alla trangiakök och brasan, och vips så var maten klar. Sen sov vi natten lång, vissa iaf. hihi. Klockan sju ringde klockan och vi klev upp åt frukost, packade ihop och drog väg i spöregnet till platsen där vi skulle avsluta vår tur. Shit vad glad man var då! Blöt och nerkyld, men ändå lycklig! haha



Vilka dagar! Hoppas alla får en trevlig fredag nu! Puss

paddling

Imorn ska Natur och friluftsliv ut och paddla och sova i frostkilen, vi kommer frysa ihjäl. haha! Men vad kul vi ska ha. Hoppas det blir en rolig torsdag/fredag för alla. Nu är det onsdag, vilken betyder att ett nyss glee avsnitt kommit idag. kung! Puss!

Kolla vad mysigt, varför gör man inte sånt här nu för tiden?
bädda alla madrasser på golvet och sover. haha. urmysigt ju!
Jag med mina kära kusiner Madde, Vicky och Eric. 1993, tror jag!



alliansen vs. rödgröna

Idag ska jag rösta. Spännande!

Hoppas alla dom som får lyfter på rumpan och röstar och visar att ni bryr er! hihi. Ha en bra söndag. Puss

seger

Skrev ju igår om allaktivitetsdagen som vi har på skolan, och vet ni vad som hände. Vår klass vann i år igen! Så idag fick vi äta pizza. haha, det är det som är priset, och såklart respekten. hahaha! Vilken duktig klass! Så nöjd ska ni veta!

Efter skolan fick jag ett sms där det stog om jag ville fika? Och såklart man vill fika. Så Rebecca kom och vi gick till Centrum cafét och fikade, lillasyster fick också följa med för hon skulle till frissan senare. Nu är jag hemma och funderar på ifall jag ska vara duktig och plugga, eller om jag inte ska vara duktig och kolla på tv?

Jag får nog lov att vara duktig för annars blir inte Gilbert glad imorn tror jag! Hoppas alla har en fortsatt trevlig torsdag. Snart är det helg! Puss

John var nöjd med reslutatet!



Vinnarklassen, inte så glag? Men innerst inne var alla överlyckliga!

allaktivitetsdag

Idag har vi haft allaktivitetsdag i skolan. Vilket betyder att alla klasser tävlar mot varandra i massa olika grenar. Riktig roligt faktist, för att jag har faktist en rolig klass! Hoppas att det gick bra också. Resultaten kommer ju imorn.. hihi

Nu tittar jag på Idol. Det är väldigt underhållande!
Ha en fortsatt trevlig onsdag! Puss

hemma igen

Nu är vi hemma efter en eftermiddag på Ikea. Trevligt! Hittade lite mysiga grejer faktist, så mycket lyckat var trippen!

Nu sitter jag här med familjen min och har precis kollat på Idol, så nu skulle pappa kolla på biltokig, så nu blire väl det för oss också. hihi

Imorn är det allaktivitetsdag på skolan, vilket betyder att vår klass ger allt för att vinna. Gick ju fint förra året liksom! haha, hoppas alla haft en bra tisdag. Puss

IKEA

Mamma ringde för en stund sen och frågade om jag ville på Ikea och varför inte liksom? Så nu ska hon hämta mig, sen åker vi mot Valbo för att kika lite på Ikea. Mysigt med bara Mamma/dotter-dag tycker jag! hihi

Hoppas vi hittar nå fint! Puss

måndag vilket betyder skola

Idag har en ny vecka börjat! Trevligt!

Efter skolan kom Matilda hit, så vi tog en tur med båten. Mysigt hörreni! Sen åkte vi till Johan och hälsade på och kollade på Biggest Loser Serige. SÅånu har jag kommit hem och ska strax sova. Så skönt!

Hoppas alla haft en bra måndag! Puss

ibland har man tråkigt


alla älskar väl webcambilder? hahaha

myskväll

Ikväll ska jag hem till min kära vän Rebecca, vi ska mysa och kolla på Idol. Behöver en sån kväll känner jag! Hoppas alla får en superbra fredagskväll! Puss

här är hon coolingen rebecca som leker star wars!

snuvig

Hej alla sötisar!
Dagen har bestått av skola och att snyta sig. Har åkt på värsta förkylningen, hur jobbigt som helst. Men förkylningar är en del av livet det också. Ska därför försöka göra det bästa av saken och kurera mig framför Idol ikväll och så får man inte glömma någonting gott att mumsa på. Borde plugga lite också, så det ska ju också göras. Men så jobbigt är det ju inte om man bara tar tag i det!

Jag älskar verkligen när pappa är smart. Fick hem en USB-kabel till mobilen idag, och fick inte det att fungera. Men nu fungerar det efter några kloka ord från min far! haha. Tur för mig som har en smart pappa!

Därför bjuder jag på en bild på mig och Bigg!


haha, han gillar nog inte att vara med på bild!
Jag önskar er alla en trevlig kväll! Puss!

sista turen med båten

Dagen började med skola, sen handlade jag alvedon till moster, sen kom jag hem och satte mig vid tv:n. Var lat ett tag, sen tog vi tag i maten och gjorde grillat. Mums! Efter maten åkte vi på båttur, så mysigt. Var nog den sista båtturen för iår. Tråkigt, men det börjar bli så kallt!

Nu sitter jag, mamma och Bella och kollar på Biggest Loser Sverige. Man blir taggad till att träna. Kanske tar en tur sen, eller imorn bitti innan skolan! Vi får se hur det blir!

Några bilder från dagens tur!

Biggles, jag, pappa och Bella.

Världens bästa mamma!

fint väder ni!

helg.

Har haft en trevlig helg, med trevliga människor!

Idag har jag tvättat bilen, så nu blänker den. haha. Nu tänkte jag ta ett pass på crosstrainern. Har ju bestämt mig för att vara duktig och har lyckats denna vecka, måste bara hålla i det här nu. hihi. Sen vid fyra ska jag iväg och kolla på fotboll och ikväll blir det att hälsa på Axe.

Nu ska jag göra en "träningslista" på Spotify, sen så. Hoppas alla haft en mysig helg! Puss

Säg mig att det finns något mer

Oskar Linnros – Annie Hall

torsdag

Dagen har bsetått av skola, simning och grillning med Nina, Joe, Eric, Mamma och lillasyster Bella. Eric har varit borta hela sommaren och jobbat i Grekland och nu ska han iväg och jobba igen, så man vill ju träffa han innan han åker. Har haft jättemysigt!

Nu ska jag fixa lite joll, sen ska jag sova! hihi. Puss

onsdag

Idag klev jag upp, klädde på mig min löparutsyrsel och tog en tur, jag kände mig jätteduktig. haha. Sen duschade jag, lagade gröt och tog sedan bussen mot skolan. Jag måste säga att skolan känns helt okej nu, men känner på mig att snart kommer det vara galet mycket att göra!

Nu tänkte jag kolla på Vetenskapens värld för vi måste göra det till fysiken. Så det är bara att göra det. Sen ska jag läsa Biologi. Sen ska jag bara njuta!

Imorn ska jag och Fia börja simma. Nu ska vi banne mig bli riktigt tränade. haha!

Ha en bra dag! Puss!

update: Det blir svampplockning istället för en kväll att njuta av. Men det blir nog kul! hihi

RSS 2.0