Tiden bara flyger förbi

Jag hinner inte riktigt med. Nu är det bara några dagar kvar tills mamma kommer hem. Skönt! Då får jag kramas med henne. hihi, det skulle jag behöva för jag har haft en skitdag, får man säga så? Usch, gillar inte såna dagar, men ibland kommer dom, inte ofta, men ibland.

Nu sitter jag och kollar på tv, sen skulle Matilda komma och baka med mig. Trevligt och gott! Tur det efter min dumma dag. haha, men nu ska jag nog laga middag. Är ju bara jag och pappa hemma och han skottar snö, så tänk så glad han skulle bli om det stog mat på bordet när han kom in? hihi

Hoppas ni hade en bra första advent igår. Puss!

ledig

Jag är usel på att blogga. Kära nån!

Sen i tisdags då jag skrev sist har jag iaf hunit varit i Stockholm i två dagar på Sacomässa, dramaten, KTH och lite annat joll. Var där med skolan, men fick iaf några timmar på stan också. haha

Sen har jag inte gjort så mycket, umgåtts med vänner, sen har jag varit ledig sen igår. Har skolutvecklingsdagar på skolan vilket betyder att man är ledig. Wiho. Om man inte har rester vill säga, men det har jag inte. Men har ändå med mig plugg hem som måste göras. Aja.

Idag ska jag luncha med lillayster och Matilda. Så snart blir det att dra sig. Jag har upptäkt en sak, jag gillar inte att köra ut och in i garaget, är så rädd att jag ska slå i med backspeglarna. haha, usch.

Nu ska jag göra mig i ordning, sen luch, sen plugg, sen får vi se hur kvällen avslutas. Sköt om er i denna snöstorm. Puss!

min tisdag

Ursäkta min usla uppdatering. Har så mycket hela tiden, så jag hinner inte jämt och ibland är det så att jag helt enkelt inte orkar.

Idag har jag iaf varit i Forsmak (kärnkraftverket) med min kära klass + Tom, Patrik och Richard. Det var väl sådär, men bussåkandet var mycket roligt måste jag säga. Vi hade två minibussar, så på väg dit åkte jag i den ena och hem den andra. Mycket trevligt! Hemresan var ju läskig nästan.

Nu tänkte jag gå ner och köra ett pass på crosstrainern, måste nog det efter den här dagen, har ätit mycket godis. Så nu kommer jag väl få ont i magen också, usch! Menmen. Jag får ju skylla mig själv. Sen ska jag sova. Måste lägga mig tidigt för jag har fått en massa sovblåsor (munblåsor) i munnen. Dom svider.

Aja, imorn blir det att ta nya tag och sen på torsdag blir det sthlm för SACOmässa. Helt plöstligt är det dags att se vad man ska göra i framtiden. Ojoj! Puss

Biologi

Idag på biologin hade vi roligt, vi lekte med Jens (han kallades för Ben). En riktig snygging.
Dessutom skämtade vår lärare hela tiden, hur rolig som helst! haha


Jag och Jens myser


Fia och Jens är kära


Linda och Jens dansar tango


Jag och min andra kompis som ännu inte har ett namn, den är iaf halv.

snöö

Hej alla glada!

Inatt var det snöstorm här i hälsingeskogarna, usch för blåst, men wiho för snön. Om ni inte visste det så älskar jag vintern och allt som hör julen till. Fast sommarn är också älskad! hihi

Sitter här i köket och det har redan hunnit börja bli mörkt, klockan är bara lite ver fyra ju. Ojoj. Med mig har jag en kopp julte (jättegott) och en bok som jag måste läsa ut tills imorn, har över 100 sidor kvar. Åh. Men får skylla mig sjäv. Den handlar om Einsteins formel E=mc², så ni kanske förstår varför den inte blivit utläst. Menmen. Får väl ta tag i det snart. Denna vecka ska jag ju vara duktig och plugga mycket hade jag tänkt för nästa vecka är väldigt annorlunda och det kommer nog inte bli så mycket gjort då.

Det är så mycket snö ute nu så man borde kunna åka pulka tycker jag. haha. Kul ju. Aja, hoppas alla har en bra onsdag, nu ska jag sätta mig in i Einsteins värld. Puss och kram!

nu börjar det

...igen

Idag har skolan tagit fart igen, och jag har en massa att göra. Men orkar inte ta tag i det hela. Imorn ska jag plugga som en galning tänkte jag. haha

Nu ska jag kolla ifall det händer nå kul. Puss

njuter av livet

Jag njuter av att vara här uppe och inte göra någonting speciellt alls, bara ta dagrna som de kommer!

Idag var vi in till stan (Östersund) en sväng och shoppade lite. Jag, mormor och morfar. hihi. Så mysigt så! Ska till frissan på onsdag så tänkte att jag skulle handla lite till mitt hår för att försöka få det att inte verka så slitet så hon klipper av allt. Så med hem till mig fick det följa med några Aussie-produkter, har hört av så mycket människor att dom ska vara hur bra som helst, så jag hoppas att alla människor har rätt. hihi

Fick även med mig ett underställ, ett torrschampo, en mascara och ett pannband. Hoppas det är lyckade köp! Pannbandet tänkte jag ha när jag ska åka längdskidor i vinter. Längtar ju!

Imorn åker jag hem mot kära lilla byn, kommer nog bli bra det också. Bara det att jag inte fick någon bestämd plats på tåget? haha. Menmen. Hoppas alla som har lov har ett bra sådant och alla som inte har lov har en bra vecka! Nu ska jag sätta mig framför tv:n och uggla. Puss och Kram

Tror ni dom är bra? Jag hoppas verkligen det för de är ganska dyra!


Såhär ugglar man framför tv:n för er som inte vet, man är helt inne i vad som händer.


Styr mitt pick och pack mot jämtland

Hej alla glada!

Jag är på superduper bra humör. Har precis beställt sistaminuten biljett till Östersund C. Jag ska hälsa på min mormor och morfar, saknade dom så mycket så när jag och frågade om jag fick komma rann det en liten tår för kinden på mig! Dom blev så glad, och jag blev ännu gladare. Imorn tar jag mitt pick och pack och myser några dagar. Vet inte när jag åker hem, men innan helgen iaf. Nu ska jag packa så jag inte glömmer något imorn. Puss!

här fyllde de 70. Snygga 70-åringar måste jag säga!



RSS 2.0