hos rebecca

Igår var vi, dvs. Jag, Johanna, Anton, Joel, Joel, Oskar och Niklas hos Rebecca. Först åt vi Tacos och sedan blev det lite melodifestivalen, sen en film, som jag inte kommer ihåg vad den hette. haha. Sen lekte vi mörker-kurragömma.  Det var faktist kul, haha. Sen pratade vi om läskiga gubbar i Edsbyn och Alfta. haha. Tokigt det kan bli!

Sen idag vaknade jag i Rebeccas rum klockan halv tolv. Usch, fick panik för vi hade sovit så länge. haha, sen städade vi sen gårdagens partaj. Snart blir det mat här hemma och så ska jag plugga, för imorn har jag prov. Hoppas alla haft en trevlig helg. Puss!

harsa

Har varit i Harsa idag med min kära klass. Mysigt! För er som inte vet vad harsa är, så kan jag berätta att där kan man åka längdskidor, äta mat mm. Trevligt hörrni. Tänkte dela med mig av några bilder. Hoppas alla haft en lika mysig dag som jag. Puss!


John, Linda, Elin och Edwin kollar på någon som ska hoppa!


Jens


Oskar


Jon och Oskar kollar på Jens som ramlat


Kallt Fia? haha


Det var sol i början, sen försvann den bakom molnen.


Efter några timmar blev det hemfärd i "monsterbilen".

körkortsfas

Jag försökte, och jag klarade den. SÅ SKÖNT!
Nu blir det snart sängen, fast innan lite OS. Puss

saknar sommaren, allt är så glatt!


23 februari

Tisdag, jag fick känslan av att det skulle bli en jobbig dag, men så blev inte fallet. Har varit en lugn och skön dag! Ska kolla på OS ikväll tänkte jag, och så ska jag ta och försöka få lite fart på körkortsfaserna. hihi.

Snart är det sportlov också, bara en och en halv vecka kvar typ. Tiden går fort. Kulkul! Hoppas alla haft en bra dag. Puss!

grattis

Idag är det inte en vanlig dag för idag är det Jonatans och Johannas födelsedag. hurra, hurra, hurra! Grattis sötisar!

Två av mina kära vänner fyller år idag, så ikväll blir det kalas hos Jonatan. Kul! Har varit jätteduktig idag, har tränat skiten ur mig. haha, nästan iaf. Sen blir det plugg, och sedan kalas. Imorn är det skola igen, men nu ska vi inte vara ledsen för det. Ny dag, nya möjligheter! hihi. PUss

halkbana.

Jag kom på en sak. Har jag berättat att jag har gjort halkbanan? Gjorde den igår iaf. Kul i början med lite segt på slutet. hihi, alltså är jag på G med körkortet. Känns jättebra. hihi

Just nu sitter jag och kollar på tv, efter en dag med städning. Känner mig duktig, ska snart läsa Religon. har även läst lite i engelskaboken, läser Twilight. Sen borde jag göra en körkortfas också. Vi får se hur det blir med det. Hoppas alla får en trevlig lördag! Puss

välkommen helg

Undebart med helg, det är så skönt! Eller vad tycker ni? hihi.
Nu blir det tv. puss och kram ha en trevlig helg!

OS

Usch, jag blir alldeles nervös av att kolla på OS. Men det är fruktansvärt kul. Fast just nu blev det inte så kul, Anja föll precis i störtloppet. Otäckt! Hon var ju på väg mot ett OS-silver. Stackarn! Tråkigt när sånt händer. Fy!

tisdag 16

Slutade tidigt idag för våran lärare Carina fick migrän, och hon har vi hela eftermiddagen. Stackarn! Så gjorde klart digitala bilden ist. Skönt! Så nu har jag varit hemma ett tag och sitter och äter apelsin. Snart ska jag göra en körkortsfas tror jag, sen blir det kemiplugg hela dagen. Hur ska jag annars klara kemiprovet imorn? Kära söta.

Hoppas alla haft en bra start på veckan. Nu är det bara tre dagar kvar till helg. Om man tänker så blir man glad. Eller hur? Aja, borde väl börja göra nå vettigt nu. tjingeling. Puss!

måndag

Hejsan alla glada.
Jag har inte varit in på internet på flera dagar. helt olikt mig! Men lite skönt också, fast man blir ju inte sp uppdaterad. haha! men nu har jag tagit igen det.

Ikväll blir det kemiplugg för på onsdag är det prov. Hua. Kemi är inte roligt.

Idag har jag även beställt uppkörning+skrivning, man blir ju alldeles nervös! hihi. Kul också. Men nu ska jag äta. Puss och kram!

fysik

Nu ska jag skriva plugga fysik som en galning för imorn är det prov. Gah. Hur ska det gå? Menmen, vi hoppas på det bästa. Önska mig lycka till! hihi

Hanna, jag och Becci i lördags när vi hade melodifestivalen-mys!

skola

Idag har det varit skola, det känns som att jag måste ta tag i allt mitt plugg nu. Har så mycket att göra, men ingen ork. Men bestämde mig idag för att ta tag i skolan på nytt, det känns faktist bra! Förut behövde man ju inte anstränga sig för att få bra betyg, men nu måste man det. haha. Det är så annorlunda nu mot för när man var yngre!

Vinterspelen börjar på kanal 5 ikväll, jag tror det kan vara riktigt kul. så klockan nio blir jag bänkad vid tv:n, eller vid åtta rättare sagt, för då är det Mästarnas Mästare. Ha en bra kväll. Nu ska jag plugga. Puss!

glee

fick värsta glee-längtan. Tänk att man ska behöva vänta till april för att få se nya avsnitt. Det är inte kul!

måndag

Var på skolan en stund idag iaf. Har ju inte gjort klart Fy-labrapporten för det är så fruktansvärt tråkigt. haha! Men gör klart den senare idag.

Snart ska vi dra till bollnäs för att fixa nytt pass. hihi. Ha en bra måndag! Puss

promenad på sjön i finvädret

Idag har vi varit på promenad på sjön i finvädret. Här kommer lite kort!


min lillasyster och jag!

Jag och mamma njuter av solen

jag njuter av solen

där uppe någonstans ligger vårt hus!

mamma, jag & bella. Pappa ville inte vara med på kort.

det är fint väder ute och jag är glad


lördagar är bra

Det är så skönt att det är helg. Lördag är en underbar dag. Ingen press, man kan bara njuta av de goda sakerna i livet. Tycker inte ni det också?

Idag ska jag plugga lite smått så slipper jag åka till skolan på måndag. hihi, sen ska jag åka till Rebecca och äta något gott. Sen vid sju ska vi till Hanna och kolla på melodifestivalen och bara vara. Prata och en massa. Det blir en jättebra kväll tror jag! Nu ska jag ta en dusch. Puss

alla har vi varit små någongång.
jag, rebecca & hanna.

jag blir så glad

Just nu längtar jag till sista april för då styrs kosen utomlands till Grekland. Underbart!


fredag

ÄNTLIGEN FREDAG!

Klockan sju idag hade jag körlektion, det visade sig att det inte var okej. haha, jag körde asdåligt! Menmen. Så kan det gå. Jag kände mig som en zombie, typ stirrade bara. fast jag vet ju inte hur zombies känner sig. Kan ju fantisera!

Nu sitter jag på skolan och väntar på att vi ska börja, tror vi börjar efter lunch. Suck! borde plugga som en galning men min hjärna vill inte ställa in sig på plugg, inte bra alls. men i helgen ska jag ta tag i skolan, det är ett måste. Hoppas alla får en mysig helg! Puss


skridskor

Idag har jag har åkt skridskor för första gången på flera år. Sen jag gjorde illa knät har jag inte kunnat åkt. Men nukan jag och det var jättekul med jättejobbigt. hihi

Just nu kollar jag på that 70's show. ska försöka göra en körkortsfas sen om jag orkar. hihi. Snart är det mat, jag älskar mat. Puss!

onsdag

Vilken dag, den har varit ganska bra faktist. Har varit på Risk ettan (körkortskurs) idag. Dom timmarna var roligare än jag väntat mig, han som hade hand om det var ju en skojjig typ! Nu ikväll har jag varit på elev- och föräldra kväll. haha, sen hämtat syster på dansen och fick precis reda på några goda nyheter av Madde. Hoppas vi får resan, för isf åker vi utomlands i vår. hihi.

Nu ska jag kolla klart på Super Size Me. Sen blir det sova. Puss

mat, sen är det träning

Matteprov idag, kära söta. Gick inge bra, men jag klarade nog det iaf. Viktigast det! Matte har liksom inte funkat så bra för mig på gymnasiet och jag går natur? Bra kombination. haha!

Snart blir det mat, bordet blir dukat med paj. Mums! Jag gillar paj, dessutom är det smidigt att laga! Senare blir det täning på IP. Kanske hinner göra en körkortsfas innan? hm, vi får la se. Det blir nog en bra kväll förutom att jag missar mästarnas mästare. Med det finns ju svtPlay. hihi. Men nu ska jag äta. Puss

måndag

Idag har jag rensat min garderob. Vad mycket kläder man samlar på sig. det är galet! hihi. Annars har det inte hänt mycket. På skolan hade vi bara två lektioner.

Nu kollar vi bara på tv och så ska jag plugga lite matte också, för imorn är det prov eftersom dagens lektion blev inställd. Så det är bara att sätta igång. Ha det så bra! Puss

RSS 2.0