fredag

Sitter hemma och myser just nu och kollar på idol. Alla är så duktiga tycker jag! Fast jag tycker Eric är allra bäst. haha.

Nu ska jag forsätta med det. Puss!

mormor och morfar

Torsdag. Den började med att jag åkte till skolan 09.20, började klockan tolv, men jag och fia skulle plugga hade vi planerat. Men det blev inte mycket av det, spelade kort ist! haha. Sen började vi med engelska, den lektionen jobbade jag ju inte bra på kan jag säga. haha, skrev två meningar engelska, sen körde vi lite hänga gubbe. Haha! Sedan var det dags för idrott. Såklart lyckas jag göra illa knät igen. Måste börja bygga upp muskler nu, är svag och det är inte bra för mitt knä.

Just i detta nu är min mormor och morfar påväg hit. Mysigt! Jag har bakat en sockerkaka för det gillar morfar. Ikväll ska jag njuta av att få vara med mina nära och kära. Det älskar jag! Hoppas alla får en helmysig kväll, det ska jag ha. Puss och kram!

Dagens jullåt
Vår vackra vita vintervärld - Shanes

hittade en gammal bild från halloween 2005. Jag var alltså 13 år och helt galen.
Hur vågade jag? hahahaha!


tisdag

Hjälp vad tiden rusar fram. En ny vecka har börjat och nästa vecka kommer frasoserna. Kära söta! Men det kan nog bli kul!

Idag har jag varit på skolan. Hade nationella i engelska, jag och Hampus fick diskutera och det gick förvånansvärt bra. haha. Ikväll kommer mamma hem från Israel, så det blir mysigt! Så jag har bakat en sockerkaka som står i ugnen nu, för hon gillar sockerkaka. haha! Hoppas alla får en trevlig kväll. Puss!

I helgen var jag ju med Elin, Fia och Becci. Roligt!



den lugna dagen

Söndag, vaknade upp, steg upp och satte på tvättmaskinen. Sedan väntade på att Becci skulle vakna för hon sov här inatt. Hon vaknade, vi klev upp och satte igång att göra frukost. Det blev Mannagrynsgröt och mackor, kändes juligt på nå vis fast det inte var tomtegröt. Nu har Becci åkt hem till sitt och jag sitter här.

Igår kväll var Fia och Elin också här. Riktigt roligt hade vi faktist. Tittade på film (Wallander - Läckan) och Robinsson. hihi, Sen knäppte vi en massa kort också, får som av Becci imorn så då kanske ni får se nå. haha!

Idag ska jag plugga lite och tvätta kläder, en lugn söndag. Måste ju vila inför imorn när det är skola igen! Ha en bra söndag. Puss!

Dagens jullåt
När en stjärna faller - Magnus Carlsson





torsdag

Hejhopp!
Denna vecka har flygit förbi, allt går så snabbt. Redan fredag imorn. hihi. Skönt.

Dagen har bestått av skola, och på idrotten hade vi simning. 60 längder. Så tråkigt! Jag gillar inte att simma på idrotten, men nu är det gjort iaf, kommer säkert ha träningsvärk imorn. haha. Snart ska jag ta bussen till byn där jag ska möta fia, så ska vi äta på Pelles eller nå. Sen blir det teater med klassen.

Nu ska jag kanske kolla på Glee. Hoppas alla mår super! Puss!
Dagens jullåt:
Min Bön - Peter Jöback & Sarah Dawn Finer

vecka 47

Kommer bli en kämpig vecka, med plugg och plugg. Haha! Men den börjar med ett härligt avsnitt av Glee!


innebandy

Idag har vi haft livräddarprov på idrotten. Gick ganska bra, fast ska försöka göra bättre nästa gång. Hade ju dockan upp och ner? haha! Annars har det inte hänt mycket. Imorn blir det innebandy för hela slanten, har turnering på skolan. Jag är inte speciellt duktig på innebandy, men det är ju en kul grej! Det kommer nog bli kanoners! hihi, tagga!

Ska packa ihop allt sen ska jag åka till Sara och mysa. Blir där över natten sen imorn åker vi till Celsiushallen och ger allt! haha! Hoppas alla har det bra! Puss

Mysig låt när man sitter hemma och myser!
När det lider mot jul - Sofia Källgren & Pernilla Wahlgren

ons.11

Det har varit en bra dag idag förutom kemiprovet. Jag skojar inte när jag säger att det var det svåraste provet jag gjort i mitt liv. haha, hemskt! slutade 11.40 idag för vår mattelärare var sjuk. Om hon är det imorn också så har vi bara en lektion. Hoppas! 

Har för en liten stund sen kollat klart på Bodyguard. Jag älskar den filmen! 

Fia frågade mig idag om jag inte ska börja med "Dagens Jullåt" igen, och jag har funderat på att göra det, men tyckt att det varit lite tidigt kanske. Men tänkte börja med det lite smått nu iaf. Hoppas ni gillar det! hihi

Börjar med en jullåt som alltid funkar. Hur mysig som helst!
Julens tid är här - Magnus Carlsson & Molly Sandén

ny vecka

Ojoj, vad tiden går fort.
Idag är det måndag, en ny vecka med nya möjligheter och nya läxor. haha. Fick idag reda på att det är på onsdag vi har kemiprov, jag som trodde det var nästa onsdag. kära söta! Men ska plugga som bara den ikväll. För imorn kväll drar jag till bollnäs på "musikal" som Estet 2:orna ska ha. Johanna kommer vara mitt sällskap, trevligt!

Nu ska jag tvätta ur inpackningen och sen blir det julmusik och kemi för hela slanten. och lite fysik/engelska också, den måste ju också göras. Blä! Men ha en trevlig kväll! puss

tussig

Sitter här och känner mig lite tussig. Jobbigt! Jag tror det är vaccinet som har tagit kol på mig. haha. Men ska nog över till kusinerna ikväll, då blir jag nog bra, för dom gör mig glad! hihi. Ha det super! Puss


Nov. 4, 2009

Onsdag, idag har det inte hänt mycket. Började klockan nio men var på skolan klockan åtta och försökte göra kemi med Fia. Gick väl sådär, men labben gick ju bra iaf! Efter kemin var det Svenska som gällde. Vi kollade på film från antikens Grekland om jag inte har helt fel. Sen hade vi bara matematik, inte speciellt jobbigt eftersom efter 40 min drog vi till hälsocentralen och tog vaccin. Tyckte knappt att det kändes, tror att det är ganska bra att ta det jag. Man måste ju tänka på sin omgivning även om man tycker att det är skitsamma och man blir smittad själv! hihi.

Tog bussen hem mot Vischan och möttes av min glada hund. Biggles är rätt gullig ibland. Sen städade jag toaletten och nu sitter jag här och funderar på om jag ska tvätta Bigg eller göra min engelska uppsats som måste göras innan fredag. Hm, jag hinner ju båda men vet inte vilken jag ska börja med. Det blir nog Biggles som får ta sig en dusch, han behöver det! haha. Hoppas alla har det superbra! Puss


försökte knäppa kort med Bigg, men han ville inte vara med! haha

haft en underbar helg, eller vad säger du johanna?


RSS 2.0