2009

Imorgon är det nyårsafton! Härligt med ett nytt år. Känns faktist riktigt skönt att det blir ett nytt år nu. Jag har haft ett bra 2009, men ska få et bättre 2010. Ser verkligen fram emot det!

Tänkte dela med mig av lite bilder från 2009, som en summering i bilder.


lite blandade bilder från mitt 2009. Hade inte så mycket, men lite grann! GOTT NYTT 2010 PÅ ER! Puss

annandagen

Idag är det Annandagen, och mina kära kusiner fyller år, så vi ska dit och fira dom lite senare. Mysigt! Tittar på derby nu mellan Edsbyn-Bollnäs. Det är bandy för er som inte vet! hihi

Jag har haft en urmysig jul och fått en massa fina klappar. Hoppas ni också haft det. Nu ska jag fortsätta kolla på bandy. Puss!

god jul allihopa

GOD JUL!
Hoppas ni får en mysig jul med mycket paket och kärlek.
Idag har vi klätt granen efter jag kom hem från jobbet. Mysigt!
hihi, mina chefer är så söta. Får paket och allt fast jag bara jobbat
nu någon dag innan jul.

Nu ska jag dra mig till nedervåningen för där väntar glögg och
uppesittarkväll på närradion! God Jul önskar Carro! Puss

vår fina gran. :) hihi

jobb!

Imorn blir det hard work work! Börjar halv nio, sen får vi se hur länge jag jobbar. haha! Hoppas det blir roligt. Är iaf hemma från Jämtland nu. Var jättemysigt att vara där med kusinerna och mysa. Spelade Absolut Överrens, fy vad roligt vi hade. Eric är galen!

Nu snart ska jag sova, ska bara kolla klart på Jul med Ernst. hihi. känner mig som en medelålderstant som kollar på sånt. Men det är så mysigt med jul tycker jag. Kommer bli lite stressigt nu innan jul. Borde köpa någon mer julklapp till lillesyster, men hinner nog inte. Ska ju jobba och tjäna pengar. haha! Mamma kanske kan köpa någon och så ger jag henne pengar. Det blir nog bra. Ha en trevlig tid innan jul! Puss!

Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebø - Julen är här


LOV!

ETT EFTERLÄNGTAT LOV ÄR ÄNTLIGEN HÄR!

Nu har jag lov, förstår ni hur skönt det är? Lov i ca 3 veckor, tror jag! superduperbra! Kommer hända mycket nu, är ju snart jul och så blir det nyår och allt. Fy, vnad kul! Längtar så. Igår var vi hos Jakob och hade värsta julbaket, alldeles mysigt. Det blev pepparkakor, Saffran och Snickers. Jag vet inte om jag tycker snickers är så juligt, men gott iaf! Imorn åker vi till min kära mormor och morfar, det blir jättemysigt. Man kan hoppas att vädret blir lite mildare så man kan vara ute lite mer. Annars är det bara att klä på sig helt enkelt! Ha en trevlig helg allihopa! Puss!

Kelly Clarkson - My grown up christmas list

förra året när vi var hos mormor och morfar. pepparkaksbak!

trötthet och plugg

Är trött som en gris och har en stor plugghög framför mig. Hur ska detta gå? Trötthet och plugg går inte riktigt ihop, inte för mig iaf. Men det är bara att ta sig i kragen. Det är ju ändå lov snart!

sofia, carro och sara!


Sanna Nielsen - Tindra stjärna i juletid


14 december

Måndag, den har bestått av skola och att jag gjort kola. Mums! Den är till julfesten som vår klass ska ha på onsdag. Det blir nog jättemysigt! hihi

Sitter och kollar på Biggest Loser. Jag kan inte förstå hur dom kan gå ner så mycket i vikt, det är ju galet! Ska snart titta på Svenska hjältar - galan, det blir nog en mysig måndagkväll. Imorn ska jag ta Gardasil och sen sola lite tror jag. hihi, vill ju vara lite brun till jul och nyår. Sen blir det skola. Skön dag imorn, börjar 10.40 och slutar tre. Skönt! Inga jobbiga lektioner heller.

Men nu blir det Biologi och Svenska hjältar - galan. Puss!

Backstreet Boys - Christmas Time
(Jag kan inte rå för det, men jag gillar töntiga pojkband ;) hihi)


en vecka med plugg, sen lov!

En vecka kvar i skolan, sen lov. Ska blir såååå skönt med lov! Längtar verkligen!
Har en massa plugg den här veckan, men jag får tänka på det underlova lovet som snart är här.

Det snöar ute. Det är superduper mysigt. Ikväll ska jag iväg på spex för min lillasyster
ska vara med. Kul! Men först, plugg. Idg är det körkortsteori och kemi som
står på schemat.

Hoppas alla får en jättebra vecka innan jullov. Det ska jag försöka ha! hihi. Puss!

Midnatt råder - Lill Lindfors


onsdag

Nu har dom åkt hem och allt är lugnt och skönt. Har haft en förvånansvärt trevlig tid med dom. Fransoserna alltså. Fast man har väl mest umgåtts med svenskarna. haha! men vi har fått gjort lite mysiga saker, som järvzoo, åkt med brorson och lite annat smått och gott!

Sitter just nu och ska plugga lite idrott, har prov imorn. Ska fixa lite annat först kanske. Men hoppas ni har haft en trevlig helg och början på veckan. Puss!

Jullåt:
Jag kommer hem igen till jul
-Peter Jöback


synd att bilden är så bra, för dom är så söta!

frankrike är här!

Haha, nu är dom här. Fransoserna som vi var och hälsade på i våras är i detta nu här i Hälsingland. Kära söta! Det är lite pinsamt, men det kunde ha varit värre! Dom blir här till måndag, men det blir nog bra.

Nu ska vi iaf sova snart hade jag tänkt, är sjukt trött och det kommer vara en fullspäckad vecka, så nu måste man vila upp sig. Ha en superduper bra vecka. Kommer säkert inte ha tid att blogga något. Puss!

Let it snow - Frank Sinatra

RSS 2.0