torsdag

Oj, lite dålig uppdatering. haha.

Sitter och kollar på Gilmore Girls när jag borde sitta och plugga. Illa! Men snart så.
Har varit ledig idag, varit till Söderhamns sjukhus och fixat knäskygg. Äntligen!
Kanske blir första träningen ikväll, vem vet? hihi

Aja. har inte så mycket att säga. Bara att tårarna sprutade under Greys igår. Vilket avsnitt!
Puss!

onsdag

Idag stog jag i kafeterian på skolan, tråkigt. Men jag slutade 12, superbra!

Är trött som bara den nu och det är inget bra på tv därför ska jag ta och läsa lite bok tror jag.
Puss

måndag v.21

Nu har en ny vecka startat och det känns okej, fast jag är riktigt trött. Så jag borde gå och sova, men ska kolla lite på matten först! Idag var jag med Hanna på Småstadsliv 2, skratt, skratt och åter skratt! hahah

Hoppas ni får en bra vecka, vi är ju lediga på torsdag och fredag. Underbart! Puss

god morgon - torsdag

Hejhej, är uppe med tuppen idag jag. haha. Hinner blogga och kika igenom en massa bloggar på morgonen. Oj, längesen jag klev upp tidigt! Men det är positivt. Snart ska man dra sig till skolan, först för massmedia, sen kemi, lunch, sen spanska. Sen är min dag slut. Slipper matten idag. Har haft nationella i maA och maB denna vecka så därför. Om jag hade haft matte hade jag varit på skolan till kvar över fyra, men n har jag ingen, och då hinner jag med 80:an (bussen) 13.35. Då ska jag dra mig till Alfta rehab och träna. Hurtig ska jag vara! haha.

Sitter iaf och lyssnar på Darin - What if. Den är faktist bra! Nu ska jag dra mig till Madde, så vi kommer till skolan på nå vis. Puss!


Nationella MaB

Har haft nationella i MaB idag, kändes bättre än väntat! Men får väl se hur resultatet blir. Fick sluta direkt efter natioella också. underbart! Så nu har jag varit hemma i nästan två h. Oj!

Ikväll ska jag stå i kiosken på Ön med matilda, det är div1 som spelar mot Team-Hudik. så om ni inte har någonting för er kan ni ju komma och handla godis av mig och matilda. haha!

Sitter och lyssnar på James Morrison, vilken kille! Jag blir alldeles kär. haha.

måndag

Skola idag, sen träning på rehab. Usch, det är så tråkigt att träna. Imorn är det Nationella i Matte B. Kära söta, hur ska det gå? Måste egentligen plugga men orkar inte. haha.

Var med Hanna och Rebecc i lördags, mysigt. Vi grillade och bara umgicks. kollade på halva twilight filmen också, haha! Tänkte dela med mig av några bilder. Puss!

             

lördag

Har haft en trevlig fredag, med trevligt folk. Ikväll ska jag grilla med mina vänner Hanna och Rebecca, mysigt! Var så längesen vi gjorde något tillsammans. hihi. det blir väl så när man går i skolan hela dagarna..

Just nu sitter jag och kollar på reprisen av Så ska det låta. Igår var det ju hockey så det blev inge så ska det låta. Men snart är det slut och då ska jag ta mig en dusch. Puss!

slapp dag

Idag gick jag till skolan ill 14.05. underbart! sen när jag kom hem damsugade jag övervåningen och plockade ur och i diskmaskinen. Jag kan ju inte precis vänta mig att min lillasyster ska göra det. haha. hon är lat!

Sen har jag kollat på film och bara njutigt av dagen. Vädret har inte varit det bästa, men om man har mjukisbyxor och ligger i soffan och bara myser så spelar vädret ingen roll. Imorn har vi ingen kemi. Tur vi har! Gilbert skulle bort så vi slapp.

Ikväll ska jag kolla på rent hus, ett av mina älsklingsprogram verkligen. Jag förstår inte att folk kan bo så skitigt! haha. sen är det efterlyst(=vuxenprogram) vilket också är ganska kul. och leila på landet är det också. haha. skönt att bara ta det lugnt och kolla på tv hela dagen lång! pusss

.

Skola dagarna lång. men idag slutade vi tidigare så jag åkte hem och gjorde chokladbollar. Mums! har inte börjat äta än, tänkte vänta till lite senare tills mamma kommer hem.

Just nu kollar jag på that 70's show. hihi. hoppas att mamma kommer snart så vi kan först äta mat sen chokladbollar! puss

söndag 3 maj

jag bloggar aldrig nu för tiden känns det som. haha. men jag har så mycket för mig så jag hinner inte. imorn är det skola igen, känns inte så jätteroligt! har ingen lust med skola, vill ha sommarlov nu! aja. men får väl stå ut dom sista veckorna. Är ju faktist bara typ 40 dagar eller nå kvar till sommarlovet. underbart!

Nu måste jag skriva om snyggast.se. haha. Vi arbetar med den på massmedian. uscha! Värsta porr-sidan. ojoj!
puss!


RSS 2.0