tisdag

Oj, dålig uppdatering! Men jobbar och jobbar hela dagarna. Jag har ju inge att skriva heller!


tisdag

Har jobbat idag. Det gick bra! Lite trött nu bara, men ska kika på en film sen ska jag nog sova. Imorn har vi fotbollträning också. Aja, finns inte så mycket att berätta. Puss

på fredag är det midsommar, då hoppas jag det händer nå roligt!


jobb

Första dagen på idag. Trött blev jag, men det var lite roligt fakitst! Sitter och kollar på tv nu med lillasyster. Måste snart göra matlåda, jobbar från halv nio till sex imorn. länge! kära söta!

Hoppas alla har haft en bra start på sommarlovet. Puss


lördag

Idag ca kl 05.10 drog jag, mamma och pappa iväg till pappas jobb i skavsta (utanför nyköping) för att hämta vår bil. Den hade blivit kvar där för pappa köpte en ny och han kan ju inte ta båda. Så idag är jag riktigt trött. Har övningskört ganska långt idag, bra va? Övning ger färdighet! haha

Ikväll händer ingenting särsklit, blir nog bara hemma. Ska lägga mig tidigt och sova länge!
Nu ska jag kolla på film. Puss!

Sommarlov

Nu är det sommarlov. Ojoj, har inte hängt med känner jag. Det är sommar, fast vädret kunde ha varit mycket bättre. Hoppas det vänder snart så man slipper allt regn och rusk.

På måndag börjar jag jobba, tjäna lite pengar! Bra!

Nu ska jag försöka njuta av första kvällen på sommarlovet. Puss!


fotboll igen

Idag har jag spelat fotboll för första gången på nästan två år. Jag mår super, men känner att jag kommer att ha träningsvärk imorn. haha. men det känns riktigt bra att jag har fått börja igen!

Imorn tar Madde studenten så då ska jag dit och kolla och sen på studentfest eller vad man ska kalla det. Det blir nog trevligt!

Nu ska jag nog kolla på någon film eller så. Puss!

nationaldag

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord, Du tysta, Du glädjerika sköna! Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord, Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna. Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Idag är det Sveriges nationaldag. haha. Finns inte så mycket att säga om den.
Idag har jag varit hemma och fixat och donat. Tänkte måla klart mina garderober men det var inte så kul. Har ist hjälpt till lite här hemma med det ena och det andra. En rolig sak har hänt idag iaf, vi har fått en liten gullig kyckling idag. jag gillar inte hönsen, men kycklingar är gulliga! hihi

Sommar i sverige, blött och kallt. Ibland underbart och soligt.
Idag var det regningt och kallt! burr!

kallt endast 9o


regn och rusk!


mamma hade laddat för regnet! gummistövlar och regnjacka!



fredag

Kära någon, jag vet att jag tjatar om att tiden går så fort. Men den gör ju det! haha, jag har hunnit gått första året på gymnasiet. Sjukt vad snabbt det går. Sitter med slingfärg i håret nu. lillasyster bella fick agera frisör. haha! Ikväll har jag inte gjort något speciellt alls. tiittat på mamma mia och ätit typ. Men det har varit jätteskönt att bara tagit det lugnt.

Imorn hoppas jag att det händer något roligt, för jag har långhelg, är ledig på måndag. Underbart! sen veckan kommer inte bli så jobbig precis. på tisdag har jag betygsnack i några minuter bara. Sen onsdag är det studenten och torsdag=ledig och sen fredag har vi skolavslutning. Allt är klart ju! Snart sommarlov. Woho!

hihi, sitter och dukar gamla godingar nu. Härligt! 
Westlife - Every little thing you do.


Systrarna Larsson!

tiden går

Tiden går och jag har lyckan att berätta den glada nyheten att jag skrivit klart allt i skolan. Alla arbeten och så. Underbart! Ska skicka in de sista idag. Lyckan är här!

Har kommit hem från frostkilen idag. har varit där med min klass. haha. det var trevligt! Jag har hamnat i en rolig klass iaf. Tänk att vi snart gått med varandra i ett läsår. Sjukt vad tiden springer iväg. Det var jättejättejättemyggit där, och jag skojar inte. haha, stackars fia och oskar som är overkänsliga mot mygg. Fia hade bulor i hela aniktet.

Snart är det sommar, det betyder massor av roligt kommer att hända och lite jobb. Tror sommaren kommer bli super, känns som att den är här nu! Ne, nu ska jag läsa igenom arbeterna sen skicka iväg dom. Jag tror inte att det är sant. Puss!

RSS 2.0