moulin rouge


söndag

Igår var jag med Oskar, Rebecca, Anton, Joel och Joel. Det var mysigt! Vi var hos Oskar och kollade på film och pratade, men sen vid halv tolv fick jag åka hem för mamma och pappa ville sova, och dom skulle hämta mig. Men det kanske var bra, för imorse klev jag upp halv tio eller så, det tycker jag är en ganska bra tid faktist. På en helg. hihi.

Imorn börjar skolan igen, så idag ska jag skriva labrapport i Kemi och plugga matte. Har prov imorn, kära söta! Men det ska väl gå vägen hoppas jag! Jag tänker positivt, det är min sista mattekurs. Underbart! Jag borde nog börja med plugget om jag ska hinna! hihi. Puss!

Bästa Rebecca och jag, jan-2010

lördag

Ska försöka ta det lugnt idag, borde egentligen plugga. Men vi får väl se hur det blir! Har iaf gjort klart en körkortsfas idag. Körkortsfaser är inte min grej, men det måste ju göras. haha. Nu ska jag nog ta en dusch. Ha en bra lördag. Puss!

körlektion

Jag har haft körlektion idag för första gången, jag var jättenervös. Men det gick ju fint! hihi. Nästa har jag om en vecka. Spännande! Det känns som att det börjar närma sig för körkort nu, det är helt galet vad tiden flyger fram. Har även beställt halkbana och ska på Risk 1 på onsdag. Det går som en dans. Tänk vilken frihet när man har körkort, man kan ta sig nästan vart man vill!

Annars har det inte hänt mycket idag, åkte till skolan halv tio för att skriva labrapport. Men det fanns ingen ledig dator, så jag gav upp. satt och pratade med Sara istället, det var trevligt. Sen var det helt plötsligt lunch, sen svenska och idrott. Poff, så var jag påväg till Bollnäs. Vilken dag, inte rolig, inte tråkig, vanlig liksom!

Imorn börjar jag kvart över tolv, eller nå liknande. Matten och Religonen inställda. Men jag ska iaf till skolan och plugga klart allt. Måste skärpa mig nu. Så är det bara! Hoppas alla har haft en trevlig dag. Ursäkta för långt inlägg. hihi. Puss!

Miley Cyrus – When I Look At You

jag gillar vintern



Det har snöat hela dagen, mysigt!

resa

Nu är det bestämt, vi ska utomland i sommar. Som jag och Rebecca har grubblat på detta. Har varit in och kollat på en massa resor och liknande, men aldrig kommit till någon slutsats. Men nu ska vi iväg har vi bestämt oss. Vet inte var och när, men ska träffas någon dag i veckan och kika lite mer på sånt. Kul, längtar så!

tisdag

Idag har det varit skola. Det gick väl bra, har inte missat så mycket ändå, eller religonen kanske. Men får väl läsa som en galning på fredag morgon innan lektionen. Just nu kollar jag på Top Model, men snart ska jag plugga. För senare ikväll är det Mästarnas Mästare.

Just nu känns det som att tiden går för snabbt, jag hinner inte med att göra något. Jag vill göra en massa saker, men har inte riktigt tid. Men hoppas att jag hinner med allt snart! hihi. Längtar även till sommaren, men först vill jag njuta lite av vintern, tyå åka skidor, pulka, skridskor mm. Sånt är faktist kul! hihi, hoppas alla får en bra kväll. Puss!

älskar nya ica-reklamen


hemma i viksjöfors

Nu är jag hemma igen efter några dagar i Norge, Geilo. Har haft det jättemysigt där borta!



Norge

Imorn åker jag till Norge och hälsar på kusin Madeleine och Camilla. Längtar så. Tror det kommer bli jätteroligt! haha, det ska vara spark vm också, visste ni att det fanns det? Det visste inte jag. Coolt ju! Blir nog en mysig helg med mycket skratt och mys. hihi.

Nu ska jag packa det sista och gå över med det till Nina där Jonas hämtar mina grejor imorn när jag är på skolan. Sen blir det att läsa fysik. Usch, men det måste göras. Så är det bara! Alla får ha det så bra under tiden jag är borta! Puss!

Jag och bästa madde på storsjön för nått år sen. Saknar sommaren!


längdskidor

Idag har jag varit och handlat längdskidor. Man blir alldeles sugen på att åka! Det är faktist roligt med längdskidor, ska ta med dem till Norge på torsdag när vi ska hälsa på Madde och Cam. hihi. kul!

Ikväll ska jag ta mig i kragen och skriva fy-rapport och läsa en text om fysiken. Det är bara att görat! ha en bra start på veckan. Puss!

söndag

Blir en dag med plugg och ikväll är det träning. Känns inte särskilt lockande om jag får säga det! Men det blir nog bra. Så nu ska jag börja med Fy-labrapport! Ha en bra söndag, imorn är det skola igen. Blä! Puss

jag saknar sommar med sol och bad!
här var man först på badplatsen. kung! (jättegammal bild från gamla mobil)


helg

Idag är det lördag. Underbart skönt med helg måste jag säga! Klockan börjar närma sig kväll så man borde nog hitta på något snart.

Jag måste bara berätta vad som hände igår. När vi skulle åka hem så har vi en sån liten minibuss som vi brukar åka. Man får ju vara 8 passagerare i den + chaufför. Vi var 12 passagerare + chaufför. Alltså 4 för många. Det första som händer är att polisen stannar oss, man blir ju rädd. så är det bara. Men de säger bara att vi inte har tänt lysena eller nå liknande. Så vi stannar och tankar. Sedan ser vi polisen och väntar på att de ska åka, och när de har åkt så åker vi mot våra hem. När vi kommer ut på 301 (landsvägen) så ser vi att polisen följer efter oss. Panik! Men efter ett tag svänger den av in mot bollnäs igen. Lättnad! Tänk vad mycke vi skulle fått betala om de hade kommit på oss. Kära söta. + att det var bara några stycken som hade bälte. Så nu kommer jag aldrig åka för många i en bil/minibuss igen. haha! Men en upplevelse jag kommer minnas, det var faktist läskigt!

Nu ska jag höra med folk vad som händer ikväll. Hoppas alla får en trevlig kväll! Puss

torsdag

Idag har det varit skola. Känns som att man har en massa saker hela tiden! Men det är till nästa vecka det mesta, utom Ma-inlämningen tills imorn. Känns tungt, jag kan den inte. Menmen, man kan ju försöka. Bättre det än inget!

Idag kom även min almanacka som jag beställt från Tryckdig.se. Blev jättenöjd fast den var lite stor, men då tappar man ju inte bort den iaf! hihi. Hoppas alla har det bra. Puss!

Madeleine




Pratar med Madeleine som är i Norge. Hon är bäst! :)
Snart, snart ska vi dit och mysa och åka skidor!

Grattis Pappa

Idag fyller världens bästa pappa år. Grattis!


söndag

Igår var vi hos Joel och firade honom som precis fyllt 18. Det var jättetrevligt! Innan var vi hos becci och myste och så var vi och åt mat. Mums!

Idag har det varit lugnt, fast jag är jättetrött iaf. Först försökte jag göra kemi, men det gick inte alls, så irriterande. Så jag åkte och kollade på innebandy med Becci, Emma och Johanna. Det var kul att göra något annat. Nu kollar jag på tv och gruvar mig för skola imorn. Men nu ska jag läsa lite kemi och sen njuta av sista kvällen i frihet och kolla på en film! hihi. Puss!

7 januari

Oj, tiden rusar förbi. Snart är lovet över. Usch!

Har haft ett bra lov hittils och det har varit skönt att varit ledig. Ska försöka fixa alla skolgrejer idag som jag inte gjort klart! Kära söta! Men det måste ju göras.

Nu ska jag fixa lite sen blir det pluggplugg. Suck! puss

nyårsdagen

2010 har börjat, och det firar vi med en myskväll med mina underbara vänner. Några av dem iaf!

"Välkommen 2010" firades med goa vänner, god mat och en massa rolig underhållning. Riktigt trevligt måste jag säga. Sen efter blev det lek hela natten lång.

Jag tror att 2010 kommer bli ett riktigt bra år. Bara nya möjligheter, underbart! Blir 18 så tar körkort snart, vilken befrielse. Har redan jobb i sommar, så behöver inte fixa det heller. Känns som att det kommer bli ett riktigt roligt år! Hoppas ni känner lika. hihi.

Nu ska jag kolla lite busstider. Puss och Kram! Ha en fortsatt trevlig nyårsdag!

RSS 2.0